Treeni ja ravinto

Viikuna-kotijuustolimput

Makea limppu, pehmeä kotijuusto ja tuore viikuna maistuvat ihanilta yhdessä.

29.9.2015

Viikuna-kotijuustolimput (4 annosta, valmistusaika 15 min)

4 viipaletta maalais- tai saaristolaislimppua1 rkl rasvaa tai öljyä4–5 kpl viikunoita 1 pkt (250 g) kotijuustoa4 rkl balsamiviinietikkaa

1. Leikkaa limppu noin 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.

2. Voitele tai ripottele hieman öljyä limppuviipaleille.

3. Huuhtele ja viipaloi viikunat.

4. Valuta ja viipaloi kotijuusto.

5. Jaa täytteet neljälle leipäviipaleelle. Katso, että voidellut puolet jäävät ulkopuolelle! Mausta balsamiviinietikalla. Laita loput leipäviipaleet kansiksi. 

6. Kuumenna voileipägrilli ja paista leivät kuumiksi niin, että juusto alkaa hieman sulaa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt