Kauneus ja Terveys

Viestittely naisen kanssa - älä tee näitä virheitä

Viestittely naisen kanssa - älä tee näitä virheitä
Miehet eivät aina ajattele loppuun asti. Sen lisäksi, että peniksestä otettujen kuvien lähettäminen on todella huono idea, Men’s Health listasi muutaman muunkin viestityypin, joiden käyttämistä kannattaa välttää.
Julkaistu: 5.3.2014

1. Turhanpäiväisyys

Pelkkä ”Moro..” ei riitä. Kaikista ärsyttävintä on, kun mies olettaa naisen hoitavan keskustelun aloittamisen. Jos sinulla ei ole mitään järkevää sanottavaa, älä lähetä mitään tai kerro hieman fiiliksistäsi. Pelkkä moikkaaminen on tyhmää.

2. Hymiöt

Pelkkä hymiö tai kuittaus. Jos nainen kysyy sinulta jotain, et voi vastata pelkällä hymiöllä tai kirjoittamalla ”ok”. Se saa naisen raivoon.

3. Epävarmuus

”Mitä haluat tehdä tänään?” Kysymyksessä ei sinänsä ole vikaa, mutta nainen haluaa miehen, joka päättää hänen puolestaan tai edes laittaa ehdolle vaihtoehtoja.

4. Krapula

”Kamala krapula.” Jos teillä oli eilen kivaa, hyvä juttu. Se ei ole kivaa, että ilmoittaa olleensa niin kännissä, että ei muista yhteisestä illastanne mitään. Se on hirveää, jos mies kertoo katuvansa edellisiltaa. Joten mieti vähän, ennen kuin tekstaat.

5. Kaverit

”Menen jätkien kanssa kapakkaan. Ollaan huomenna kuulolla.” Ei toimi, ei yhtään. Nainen ymmärtää tämän niin, että kaverisi menevät hänen edelleen.
Kommentoi »