Treeni ja ravinto

Vatsalihastreeni - kuusi parasta lankkua

Vatsalihakset esiin! Tee tämä vatsalihastreeni kolmesti viikossa ja tuloksia tulee varmasti!

Teksti Jenny Belitz-Henriksson
Kuvat Paavo Martikainen
4.9.2015

1. Lankkujuoksu

Pidä keskikeho vahvana, pakarat selän jatkeena. Kädet ovat hartian leveydellä. Ala tuoda polvia rinnan alle napakassa tahdissa kuin juoksisit. Yläkeho saa joustaa hieman mukana. Toista 30 sekuntia.

2. Yhden käden lankku

Pidä keskikeho vahvana, pakarat selän jatkeena. Kädet ovat hartian leveydellä. Nosta toinen käsi lattiasta. Huolehdi siitä, ettei vartalo käänny, vaan napa osoittaa koko ajan kohti lattiaa. Pysy liikkeessä 30 sekuntia. Vaihda käsi ja toista.

3. Supernainen

Pidä keskikeho vahvana, pakarat selän jatkeena. Kädet ovat hartian leveydellä. Tuo polvi sivukautta kohti kyynärpäätä. Samalla koukista käsiä ja tee ojentajapunnerrus. Toista liikettä 30 sekuntia molemmille puolille vuorotellen.

4. Lankkujuoksu väärinpäin

Napa osoittaa kohti kattoa. Nilkat ovat polvien alla ja kädet olkapäiden alla. Pidä keskikeho vahvana ja puske lantiota kohti kattoa. Takapuoli ei valahda kohti lattiaa.Nosta toinen jalka ylös ja sitten ala vaihtaa jalkojen paikkaa napakassa tahdissa kuin juoksisit. Koko ajan vartalo pysyy suorana ja samalla tasolla. Toista liikettä 30 sekuntia.

5. Mittarimato paikallaan

Pidä keskikeho vahvana, pakarat selän jatkeena. Kädet ovat hartian leveydellä. Tuo kädet pitkälle eteen niin, ettei vartalon asento tipahda. Pysy liikkeessä 30 sekuntia.

6. Tähtilankku

Asetu kylkimakuulle ja tuo kyynärpää olkapään alle. Nosta vartalo irti lattiasta ja puske lantiota kohti kattoa. Alempi jalka on suorana.Irrota päällimmäinen jalka ja nosta se kohti kattoa. Irrota toinen käsi ja nosta se kohti kattoa. Pidä itsesi suorana ja keskikeho vahvana. Pysy liikkeessä 30 sekuntia. Toista liike toiselle puolelle. Toista liikkeet 3 kertaa peräjälkeen.

Mallina personal trainer Monna Pursiainen. Vaatteet: Trikoot Vestem, toppi Body Action ja tossut Reebok.

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi