Terve.fi

Tiedä tämä seksistä - osa 1

Tiedä tämä seksistä - osa 1
Julkaistu: 24.4.2013

1. Seksuaalinen huippu

Miesten seksuaalinen huippu on 18-vuotiaana, kun vastaavasti naisilla se on vasta kymmenen vuotta myöhemmin. Miesten testosteroniarvot ovat korkeimmillaan noin 18 vuoden iässä, mutta se ei tarkoita, että hänen seksihalunsa hiipuisivat sen jälkeen.

2. Vibraattori

Mies on mustasukkainen tai pelokas naisen vibraattoria kohtaan. Ei pidä paikkaansa, sillä tuoreessa amerikkalaistutkimuksessa selvisi, että 41 prosenttia naisista oli käyttänyt vibraattoriaan yhdessä miehensä kanssa. Kun lukuun lisätään miehen mahdolliset omat seksilelut, käy nopeasti selväksi, että miehiä lelujen käyttö ei yleensä haittaa.

3. G-piste

G-pistettä ei ole, koska varmoja tutkimustuloksia aiheesta ei ole. Vasta julkaistun ranskalaistutkimuksen mukaan G-piste löytyy yleensä naisilta, jotka voivat saada orgasmin yhdynnässä. Tässä tapauksessa taianomainen piste löytyy vaginan etuseinämästä klitoriksen ja virtsaputken alueelta.

4. Siemensyöksy

Miehet eivät voi saada montaa siemensyöksyä yhden seksikerran aikana. Yleinen käsitys on, että miehet ovat yhdesti laukeavia ja siemensyöksyn jälkeen leikki on loppu. Se ei pidä paikkaansa – mies pystyy harjoittelemalla saamaan ”valeorgasmeja” tai jatkamaan leikkejä jo pari minuuttia laukeamisen jälkeen.

Lue lisää:

Kommentoi »