Testi: Paras silmänympärysvoide!

Testi: Paras silmänympärysvoide!
Testasimme kuusi silmänympärystuotetta, jotka lupaavat kiinteyttää ihoa ja häivyttää tummuutta. Mikä tehosi parhaiten?
Julkaistu 13.3.2017

CHANEL LE LIFT CONCENTRATE 97,95 e

Lupaus: Kiinteyttää ja silottaa välittömästi ihoa. Häivyttää turvotusta ja tummia silmänalusia.

Arvio: Kevyt muttei liian valuva seerumi. Imeytyy hyvin. Ei jätä ihoa kiiltäväksi. Muovinen pumppu­pullo, josta on helppo annostella pienikin määrä. Innostun lupauksesta ”silottaa heti”. Ihon pinta tuntuukin levityksen jälkeen todella tasaiselta. Kosteuttaa ihoa pitkään. Sopii sekä aamu- että iltakäyttöön. Kevyt koostumus hoitaa hyvin. Hintava, mutta testin toiseksi paras.

ESTÉE LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR EYE 62 e

Lupaus: Kosteuttaa, virkis­tää ja rauhoittaa­ välit­tömästi. Maksimoi yöaikaisen ihon vaurioiden korjauksen. Neutralisoi vapaita radikaaleja.

Arvio: Tahmea geelivoide on helppo kohdistaa ongelma-­alueelle. Tuntuu hoitavalta. Muovipurkki. Voidetta tulee koostumuksen vuoksi helposti liikaa kerralla. Yökäyttöön tarkoitettu geelivoide on ravitseva ja hyvä. Se kosteuttaa ihoa niin tehokkaasti, että rypytkin näyttävät siedettävämmiltä. Pieni miinus siitä, että päiväkäyttöön tarvitaan toinen voide. Testin paras hinta-laatu­suhde!

LANCÔME ADVANCED GÉNIFIQUE EYE LIGHT PEARL 69 e

Lupaus: Vaalentaa tummia silmänalusia ja pienentää silmä­pusseja. Avaa katsetta ja saa silmät näyttämään suuremmilta.

Arvio: Maitomainen neste. Levittyy ja imeytyy hyvin. Hohtaa hennosti muttei kimalla liikaa. Kaunis lasipullo. Korkissa on metallilevitin, jolla hierotaan ihoa. Kekseliäs levitys­väline! Pampula virkistää ja rentouttaa ihanasti. Mainio, jos kärsit silmäpusseista. Kosteuttaa pitkäkestoisesti ja sopii raikkaiden koostumusten ystävälle. En huomaa luvattua nostetta raskaissa ylä­luomissani.

LIERAC MAGNIFICENCE PRESICION EYES 45 e

Lupaus: Korjaa ja häivyttää ryppyjä. Laskee turvotusta ja vaalentaa tummia silmänalusia. Kiinteyttää silmänympärysihoa.

Arvio: Persikanvärinen ohut voide. Heijastaa kevyesti valoa. Kierrettävä kynä, jonka päässä on sivellin. Siisti ja helppo käyttää. Nerokas pakkaus helpottaa aamutoimia, koska sormia ei tarvitse sotkea. Hyvä tuote meikin alle. Sopii kevyttä hoitoa hakevalle ja kärsivälliselle. Tällä saa varmasti tuloksia pitkällä aikavälillä, mutten huomaa isoa välitöntä vaikutusta.

ORIFLAME ECOLLAGEN EYE CREAM 27 e

Lupaus: Rentouttaa ja viilentää. Pienentää silmäpusseja ja häivyttää tummia silmänalusia. Silottaa juonteita kasvikantasolu-uutteella.

Arvio: Nestemäinen. Humahtaa ihoon heti. Valoaheijastava, jättää iholle pieniä hippusia. Perusmuovituubin päässä on kuula, joka tuntuu iholla mukavan viileältä. hanan raikas. En juuri kärsi turvotuksesta, mutta viilentävä metalli­kuula virkistää aamukäytössä. Kevyt koostumus sopii hyvin meikin alle ja päiväkäyttöön. Valoheijastavuus on hyvä ominaisuus, hippuset eivät.

SENSAI CP EYE CONTOUR BALM 104,70 e   TESTIN PARAS!

Lupaus: Ravitsee ihoa. Torjuu ikääntymisen merkkejä ja tekee ihosta raikkaan tuntuisen ja heleän.

Arvio: Valkoinen, samettinen voide. Ei liian pehmeä eikä kova. Helppo levittää, sulautuu ihoon heti. Ylellinen lasipurkki, josta on helppo ottaa sopiva määrä voidetta. Täydellisyyttä hipovan koostumuksen ansiosta voide on helppo levittää. Jo siitä arvaa, että tuote on kallis. Voiteen ainoa miinus onkin korkea hinta. Ravitsee ihoa tuntuvasti. Paras, kun tarvitset järeää hoitoa silmänympäryksille.

Lue myös:

Kommentoi »