Tee helppo ja huoleton nuttura töihin

Tee helppo ja huoleton nuttura töihin
Tyylikäs mutta huoleton nuttura syntyy viidessä minuutissa ja sen voi tehdä hieman likaisiinkin hiuksiin. Käy myös hartiapituisille hiuksille!
Julkaistu 21.1.2016

Kadehdittu työpäivän lookki on samalla huoleton ja raikas, tyylikäs ja harkittu. Yhdistä kauluspaitaan ja farkkuihin tämä nuttura, jossa yhdistyvät kaikki edellämainitut ominaisuudet. Huomaat, kuinka hyvä hiuspäivä voi tuoda uutta tehokasta fiilistä koko työpäivään!

Parasta tässä nutturassa on se, että aikaa sen luomiseen menee vain viitisen minuuttia ja sen voi tehdä hyvin hieman likaisempiinkin hiuksiin. Nuttura toimii loistavasti myös hartiapituisille hiuksille.

Tee hyvä pohja hiuksiin.

Suihkuttele kuivashampoota kaikkialle hiuksiin, harjaa ja tupeeraa hiukset ilmaviksi.

Ota osio korvalta korvalle ja laita se tukevalle puoliponnarille mahdollisimman alas. Mitä paremmin hiuksissa on kuivashampoota, sen helpompi sitä on käsitellä. Tässä kohtaa ei myöskään kannata olla turhan tarkka jakausten tai nutturan siisteyden suhteen, sillä lopputuloksen on tarkoituskin olla melko huoleton.

Kiinnitä puoliponnarin hännät.

Jaa puoliponnarista jäävä häntä kahteen osaan ja tupeeraa kumpikin koko pituudeltaan reippaalla kädellä.

Kiepauta tupeeratut osiot hiuslenkin ympäri isolla otteella ja kiinnitä parilla pinnillä. Mitä ronskimmin tupeeraat ja löysemmin kierrät osiot lenkin ympäri, sitä isomman nutturan saat aikaiseksi. Jos hiukset tuntuvat edelleen liian liukkailta, älä säästele kuivashampoota!

Mikäli hiuksesi ovat melko lyhyet, voi olla, että puoliponnarista ei jää häntiä. Siinä tapauksessa siirry suoraan seuraavaan kohtaan.

Kiinnitä alaosan hiukset.

Jaa hiusten alaosa kahteen osaan ja tupeeraa kumpikin puoli koko pituudelta. Kiepauta osiot nutturan ympäri ja kiinnitä pinneillä. Muista vetää vasemmanpuoleinen osio alakautta oikealta ja toisinpäin.

Varmista pinneillä.

Varmista lopuksi vielä parilla pinnillä, että nuttura pysyy paikoillaan, nypi sormin muotoa ja ilmavuutta ja kiinnitä lopuksi hiuskiinteellä. Valmis!

Kokeile myös näitä kampauksia:

Hiusmuutoksen teki kampaaja Meeri Mäntylä. Tutustu Meerin hiusaiheiseen blogiin I´d rather hair you now.

1 kommentti