Syötkö riittävän monipuolisesti? Poimi asiantuntijan vinkit, miten voit helposti tukea hyvinvointiasi myös kiireen keskellä

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Terranova Life Drink
Syötkö riittävän monipuolisesti? Poimi asiantuntijan vinkit, miten voit helposti tukea hyvinvointiasi myös kiireen keskellä
Lukuisia erilaisia marja- ja lehtivihannesjauheita sisältävä Terranova Life Drink -jauhe auttaa ylläpitämään päivittäin terveellistä ruokavaliota ja toimii myös painonpudotuksen tukena.
Julkaistu 12.10.2020

Paljon vihanneksia sisältävä Välimeren ruokavalio edistää tutkitusti terveyttä. Kotimaisissa ravitsemussuosituksissakin kehotetaan nauttimaan runsaasti kasviksia, marjoja ja hedelmiä – suositeltava annos on vähintään puoli kiloa päivässä.

On myös olemassa näyttöä, että kasvikunnan tuotteisiin painottuva ja tyydyttämätöntä rasvaa sisältävä ruokavalio vähentää riskiä sairastua esimerkiksi kakkostyypin diabetekseen sekä sydän ja verisuonisairauksiin. Ruokavalio auttaa myös painonhallinnassa, sillä energiatiheys on pieni.

Terranova Life Drink -jauhesekoitus sisältää muun muassa tuorepakastekuivattua tyrniä, mustikkaa, acaita ja lukuisia muita marjoja sekä kymmentä eri luomulaatuista lehtivihannesta, kuten vehnänorasta, voikukanlehteä, nokkosta ja parsakaalin ituja.

Kesällä satokauden ollessa parhaimmillaan on Suomessakin helppo koostaa lautanen värikkäästi. Entäpä, kun päivät pimenevät ja lähestytään talvea? Vitamiinien ja hivenaineiden tarve ei suinkaan vähene samaa tahtia hedelmä- ja vihannesosaston supistuvan valikoiman kanssa. Silloin kannattaa miettiä, olisiko syytä tukea ruokavaliota ravintolisällä.

− Esimerkiksi Terranova Life Drinkistä löytyy päivittäisten marjojen ja lehtivihannesten lisäksi kasviperäiset Omega-3-6-9 -rasvahapot ja proteiinit. Itse käytän tuotetta etenkin silloin, kun ruokavalio on syystä tai toisesta yksipuolisempaa. Olen todennut, että se on näppärä apu esimerkiksi Lapissa ja matkoilla muutenkin, vinkkaa Nordic Premium Finlandin tuoteasiantuntija ja biokemian tohtori Timo Lehto.

Suolistolle hellä vaihtoehto

Lyhyen satokauden lisäksi niukkaan kasvisten syöntiin voi olla syynä myös se, että nykyisin yhä useampi kärsii ruoansulatusongelmista. Tällöin kasvikset eivät välttämättä pilkkoudu kunnolla, vaikka niitä söisikin. Lehdon mukaan Terranova Life Drink on valmistettu niin, että se on hyvin imeytyvässä muodossa.

− Keräämisen jälkeen raaka-aineet jäädytetään -195-asteisessa nestemäisessä typessä. Sen jälkeen ne siirretään vakuumiin, jolloin saadaan ylimääräinen vesi pois. Tällä tavalla raaka-aineiden kemiallinen rakenne pysyy mahdollisimman hyvänä ja saadaan säilytettyä kaikki hyödylliset ainesosat helposti imeytyvässä muodossa. Tämän takia tuote on hyvä valinta esimerkiksi toipilaille, sillä elimistö pystyy helpommin käyttämään ravinteet hyödykseen.

Koska kyseessä ei ole lääke vaan ravintolisä eli ruokaa jauheen muodossa, voi Terranova Life Drinkiä käyttää oman tarpeen mukaan.

− Itse esimerkiksi nautin 1−2 annosmitallista aamupalalla ja saatan nauttia tuotetta myös välipalan joukossa. Tykkään itse helppokäyttöisyydestä, sillä jauhe on helppo sekoittaa ruoan tai juoman sekaan, Lehto.

Terranova Life Drinkistä saat helposti vitamiineja, kivennäisaineita ja hyödyllisiä kasviravinteita täydentämään yksipuolista ruokavaliota.

Kätevä tapa ylläpitää monipuolista ruokavaliota

Terranova Life Drink auttaa ylläpitämään terveellistä ja monipuolista ruokavaliota. Käyttö on helppoa: sekoitat vain jauheen esimerkiksi juoman, smoothien tai tuorepuuron joukkoon. Vältä sekoittamasta kuumaan ruokaan tai juomaan, jotta ravinteet säilyvät aktiivisina.

• Tuotteessa on 10 eri marjaa ja 10 eri luomulaatuista lehtivihannesta sekä kasviperäisiä proteiineja ja omega 3-6-9 rasvahappoja, ruoansulatusentsyymeitä, probiootteja, prebiootteja ja adaptogeenisia sieniä. Jauhe ei sisällä lainkaan sokeria tai makeutusaineita.

Terranova Life Drink soveltuu esimerkiksi paaston tukiravinteeksi monipuolisen ravintoainesisältönsä vuoksi. Lisäksi jauhe on painonpudotusta ja elämäntaparemonttia tukeva tuote, sillä tuotteen monipuolinen sisältö tarjoaa kehon tarvitsemia ravintoaineita tukien samalla aineenvaihdunnan elpymistä ja suoliston terveyttä.

Kommentoi »