Kauneus ja Terveys

Susanna Karalahti: Jeren uskottomuus oli painajainen

Susanna Karalahti: Jeren uskottomuus oli painajainen
Jääkiekkoilija Jere Karalahti petti vaimoaan ja sai naisystävänsä kanssa vauvan, mutta vaimo Susanna Karalahti ajatteli avioliiton jatkuvan aina.
Julkaistu: 31.1.2018

Oli vuosi 2013 ja Susanna Karalahti yksin kotona. Hän avasi Facebookin pahaa aavistamatta. Yllättäen hän löysi Jeren kuvia, vaikka  miehellä ei ollut Facebook-tiliä. Esiin lävähti kuvia myös naisesta, joka oli raskaana.

Ehkä fani, Susanna Karalahti luuli hetken.

– Sitten tunnistin, että nainen oli siellä meidän kodissa Minskissä. Se oli hirveä sokki ja järkytys! Tämän täytyy olla painajainen!

Nainen oli tullut raskaaksi, kun Jere Karalahti vielä pelasi Valko-Venäjällä Minskin Dinamossa. 

”Uskoin, että olemme yhdessä aina”

– Järkyttyneenäkin ajattelin, että ohitan tämän jutun. Että se ei vaikuta minuun ja jatkamme yhdessä aina. Meillä oli yhteisiä tulevaisuudensuunnitelmiakin, Susanna Karalahti kertoo.

Kun mies palasi pelimatkalta Oulusta kotiin Helsinkiin, Susanna näytti hänelle Facebook-kuvat.

- Se osui ja upposi. Sanavalmis mies meni hiljaiseksi. Olisin halunnut suoraselkäisempää toimintaa, Susanna kertoo.

Jeren suhde Nannaan paljastui Susannalle lehdestä

Parin viikon kuluttua mies lähti. 

– Jäin tyhjän päälle. En saanut häneen juuri mitään yhteyttä puoleen vuoteen. Mutta päätin, että menen yli tästäkin.

Susanna ja Jere Karalahden suhde oli kestänyt 19 vuotta.     

Pari päätti jättää eropaperit, mutta miehensä lopullisesta päätöksestä Susanna sai lukea lööpeistä. Sitten 7 päivää -lehden kansi tiedotti hänelle ex-miehen uudesta suhteesta ­Nanna Karalahden (os. Koivisto) kanssa.

– Sekin suhde oli alkanut, kun olimme vielä yhdessä, Susanna Karalahti sanoo.

Häät maistraatissa ja lainasormus

Jere Karalahti ja Nanna viettivät näyttävät häät vuonna 2015. Nanna julkisti hääkuvat blogissaan.

Sen sijaan Susanna ja Jere olivat menneet naimisiin maistraatissa 18 vuotta aikaisemmin juuri ennen miehen NHL-uraa Yhdysvalloissa. Jere oli unohtanut vihkisormuksen ja lainasi sormusta kaverilta vihkitilaisuudessa. Maistraatissa toimitus kesti muutaman minuutin. Susanna odotti vauvaa.

Omaelämäkerrallisessa kirjassaan Jere aprikoi, olisiko edes mennyt vihille, jos Yhdysvaltain viisumin kanssa ei olisi ollut vaikeuksia. 

Susanna on sitkeä nainen, jota vastoinkäymiset ovat vahvistaneet. Susanna kertoi Kauneus ja Terveys -lehden haastattelussa (2/2018), millaista on olla naimisissa, kun puoliso juo ja käyttää huumeita. Hän kertoi myös hyvistä hetkistä, työstään ja uudesta rakkaudesta.

Kommentoi »