Mainos: Terranova Smooth Mag

Vaivaako unettomuus? Tämä voimamineraali auttaa sinua nukahtamaan

Magnesium on ihmiselle elintärkeä mineraali, jota moni ei saa ravinnosta tarpeeksi. Monipuolinen voimamineraali auttaa esimerkiksi vähentämään uupumusta ja toisaalta myös rauhoittaa, mikä helpottaa nukahtamista.

6.2.2020

Magnesium on keskeinen kehon mineraali ja tärkeä osa meidän jokaisen hyvinvointia. Se auttaa nukahtamiseen, mutta toisaalta myös energian muodostumiseen.

Noin joka kolmannella länsimaalaisella ihmisellä on jonkinasteinen magnesiumin puutostila, joka johtuu elintavoistamme, ruokavaliostamme ja stressistä. Asia on kuitenkin joskus vaikeaa todeta, sillä solun sisäinen magnesiumin puutos ei aina näy verikokeessa.

Elintärkeää mineraalia ei saa automaattisesti tarpeeksi

Kehomme käyttää magnesiumia erilaisiin entsyymitoimintoihin ja aineenvaihdunnan reaktioihin. Kiireinen elämä ja esimerkiksi intensiivinen urheiluharrastus kuluttaa kehon magnesiumvarastoja. Magnesiumin puutos voi näkyä väsymyksenä, lihaskramppeina, heikkoutena tai sydämentykytyksinä.

Magnesiumia tarvitaan lihaksissa, verisuonissa ja hermostossa ja glukoosin eli verensokerin muuntamisessa energiaksi, sillä se tasaa verensokeria. Magnesiumilla on myös tärkeä tehtävä kalsiumin kulun säätelyssä sydämeen, lisäksi välttämättömät rasvahapot käyttävät magnesiumia aineenvaihduntaansa. Mineraalin saanti vaikuttaa myös aivojen välittäjäaineen dopamiinin muodostumiseen ja siten mielialaankin.

Ravinnosta magnesiumia saa pavuista, pähkinöistä, täysjyväviljasta, merenelävistä ja tummanvihreistä lehtivihanneksista. Jotta varmistat riittävän 375 milligramman päiväannoksen, voit ottaa sitä rmyös avintolisänä, sillä ruokavalio ei aina takaa riittävää magnesiumin saantia.

Ota magnesiumterästys osaksi hyvinvointirutiinejasi

Terranovan Smooth Mag on suunniteltu tukemaan hermoston rauhoittumista ja se auttaa rentoutumaan erityisesti iltaisin tai stressijakson aikana. Jauhe ei sisällä ainoastaan magnesiumia, vaan myös luontaisesti rauhoittavia kasveja, hermostolle tärkeää B6-vitamiinia sekä magnesiumin hyödyntämistä edistävää frukto-oligosakkaridia ja inositolia.

Smooth Mag -magnesiumjauhe on helppo ottaa osaksi päivittäistä ruokavaliota. Sekoita hyvänmakuinen jauhe veteen, mehuun tai surauta smoothien joukkoon ja nauti iltapalana noin tunti ennen nukkumaan menoa.

Aineiden yhteisteho on enemmän kuin osiensa summa. Smooth Mag hellii etenkin unen kanssa kamppailevia, ylikierroksilla olevia ja stressaantuneita kehoja. Aivan kuten monipuolisessa ruuassa ravintoaineet tukevat toisiaan, tehokkaassa ravintolisässä on useampaa vaikuttavaa ainesosaa, joita ihminen pystyy hyödyntämään kerralla nautittuina tehokkaammin.

Näin Smooth Mag vaikuttaa

  • Magnesium on tehomineraali, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Se auttaa ylläpitämään normaaleja lihastoimintoja ja lihasten rentoutumista. Magnesiumilla on myös hermoston normaalia toimintaa ja psykologisia toimintoja edistäviä ominaisuuksia. Magnesium ylläpitää lisäksi vahvoja hampaita ja luustoa.
  • B6-vitamiini tehostaa magnesiumin positiivisia vaikutuksia. Se on jauheessa bioaktiivisessa muodossa, jolloin keho pystyy hyödyntämään sen tehokkaammin.
  • Inositoli tehostaa valmisteen rauhoittavia ominaisuuksia.
  • Montmorency-kirsikka sisältää hermostoa tukevaa kaliumia, magnesiumia, kalsiumia ja B-vitamiineja. Marjassa on myös pieniä määriä luonnollista melatoniinia, jota ei löydy muista kasvikunnan tuotteista.
  • Vihreä kauransiemenen sisältää ainesosia, joilla voi olla yhdessä magnesiumin kanssa hermostoa rauhoittavia ja unen saantia helpottavia vaikutuksia.
  • Stabilisoitu riisinlese on superruokaa, joka sisältää betaglukaaneja, tokotrienoleja, fytosteroleja, karotenoideja, alfalipoiinihappoa ja yhteensä noin 453 erilaista ravintotekijää tai fytoravinnetta, joista useilla voi olla erilaisia synergistisiä vaikutuksia magnesiumin tai jonkin muun kivennäisaineen ja vitamiinin kanssa.
Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi