Vaivaako unettomuus? Tämä voimamineraali auttaa sinua nukahtamaan!

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Terranova Smooth Mag
Vaivaako unettomuus? Tämä voimamineraali auttaa sinua nukahtamaan!
Magnesium on ihmiselle elintärkeä mineraali, jota moni ei saa luontaisesti tarpeeksi. Monipuolinen magnesium vaikuttaa hyvinvointiin usein eri tavoin. Samanaikaisesti se esimerkiksi auttaa vähentämään uupumusta ja toisaalta rauhoittaa.

Magnesium on keskeinen kehon mineraali ja tärkeä osa meidän jokaisen hyvinvointia. Se auttaa nukahtamiseen, mutta myös energian muodostumiseen.

Noin joka kolmannella länsimaalaisella ihmisellä on jonkinasteinen magnesiumin puutostila, joka johtuu elintavoistamme, ruokavaliostamme ja stressistä. Tämä on joskus kuitenkin vaikeaa todeta, sillä solun sisäinen magnesiumin puutos ei aina näy verikokeessa.

Elintärkeää mineraalia ei saa automaattisesti tarpeeksi

Kehomme käyttää magnesiumia erilaisiin entsyymitoimintoihin ja aineenvaihdunnan reaktioihin. Kiireinen elämä ja esimerkiksi intensiivinen urheiluharrastus kuluttaa kehon magnesiumvarastoja. Magnesiumin puutos voi näkyä väsymyksenä, lihaskramppeina, heikkoutena tai sydämentykytyksinä. Mineraalin saanti vaikuttaa lisäksi aivojen välittäjäaineen dopamiinin muodostumiseen ja siten myös mielialaan.

Magnesiumia tarvitaan lihaksissa, verisuonissa ja hermostossa ja glukoosin eli verensokerin muuntamisessa energiaksi. Magnesium tasaa verensokeria. Magnesiumilla on myös tärkeä tehtävä kalsiumin kulun säätelyssä sydämeen. Myös välttämättömät rasvahapot käyttävät magnesiumia aineenvaihduntaansa.

Magnesiumia saa pavuista, pähkinöistä, täysjyväviljasta, merenelävistä ja tummanvihreistä lehtivihanneksista. Jotta varmistat riittävän päiväannoksen, 375 mg, voit ottaa sitä ravintolisänä, sillä ruokavalio ei aina takaa riittävää magnesiumin saantia.

Ota magnesiumterästys osaksi hyvinvointirutiinejasi

Terranovan Smooth Mag on suunniteltu tukemaan hermoston rauhoittumista ja se auttaa rentoutumaan erityisesti iltaisin tai stressaavana aikana. Jauhe ei sisällä vain magnesiumia, vaan myös luontaisesti rauhoittavia kasveja, hermostolle tärkeää B6-vitamiinia sekä magnesiumin hyödyntämistä edistävää frukto-oligosakkaridia ja inositolia.

Aineiden yhteisteho on enemmän kuin osiensa summa. Smooth Mag hellii etenkin unen kanssa kamppailevia, ylikierroksilla olevia ja stressaantuneita kehoja. Aivan kuten monipuolisessa ruuassa ravintoaineet tukevat toisiaan, tehokkaassa ravintolisässä on useampaa vaikuttavaa ainesosaa, joita ihminen pystyy hyödyntämään kerralla nautittuina tehokkaammin.

Smooth Mag -magnesiumjauhe on helppo ottaa osaksi päivittäistä ruokavaliota. Sekoita hyvänmakuinen jauhe veteen, mehuun tai surauta smoothien joukkoon ja nauti iltapalana noin tunti ennen nukkumaan menoa.

Tuote on täysin lisäaineeton, sokeriton, makeuttamaton, hiivaton, soijaton ja vegaaninen. Terranova käyttää tuotteissaan luomulaatuisia yrttejä ja kasveja aina kun mahdollista ja ainesosat ovat aina eettisesti tuotettuja.

Useimmat yrtit ja kasvit ovat tuorepakastekuivattuja, mikä säilyttää kasvin luonnollisen bioaktiivisuuden. Tuorepakastekuivattu kasvi vastaa ravintoarvoltaan luonnossa kasvavaa kasvia.

Jauheen bisglysinaattimuotoinen magnesium on vatsaystävällinen. Tuotteen sisältämä inositoli taas toimii yhdessä magnesiumin kanssa auttaen rauhoittamaan hermostoa. Jauhe sisältää myös stabiloitua riisinlesettä ja vihreää kauransiementä, joissa on keholle hyödyllisiä yhdisteitä ja ainesosia, sekä Montmorency-kirsikkaa, jossa on luonnollista melatoniinia.

Smooth Mag -magnesiumjauhetta on saatavilla edullisesti Ruohonjuuren verkkokaupasta ja myymälöistä.

Muista myös vaihtoehdot. Magnesium 100 mg Complex sisältää vatsaystävällistä magnesiumbisglysinaattia kapselimuodossa. Magnesium Kalsium Complex sopii silloin, kun tarvitset erityistä tukea lihaksille ja luustolle ja haluat varmistaa magnesiumin saannin oikeassa suhteessa.

Näin Smooth Mag vaikuttaa

  • Magnesium on tehomineraali, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Se auttaa ylläpitämään normaaleja lihastoimintoja ja lihasten rentoutumista. Magnesiumilla on myös hermoston normaalia toimintaa ja psykologisia toimintoja edistäviä ominaisuuksia. Magnesium ylläpitää lisäksi vahvoja hampaita ja luustoa.
  • B6-vitamiini tehostaa magnesiumin positiivisia vaikutuksia. Se on jauheessa bioaktiivisessa muodossa, jolloin keho pystyy hyödyntämään sen tehokkaammin.
  • Inositoli tehostaa valmisteen rauhoittavia ominaisuuksia.
  • Montmorency-kirsikka sisältää hermostoa tukevaa kaliumia, magnesiumia, kalsiumia ja B-vitamiineja. Marjassa on myös pieniä määriä luonnollista melatoniinia, jota ei löydy muista kasvikunnan tuotteista.
  • Vihreä kauransiemenen sisältää ainesosia, joilla voi olla yhdessä magnesiumin kanssa hermostoa rauhoittavia ja unen saantia helpottavia vaikutuksia.
  • Stabilisoitu riisinlese on superruokaa, joka sisältää betaglukaaneja, tokotrienoleja, fytosteroleja, karotenoideja, alfalipoiinihappoa ja yhteensä noin 453 erilaista ravintotekijää tai fytoravinnetta, joista useilla voi olla erilaisia synergistisiä vaikutuksia magnesiumin tai jonkin muun kivennäisaineen ja vitamiinin kanssa.
Julkaistu: 6.2.2020
Kommentoi »