Silikonirinnat ottanut SAARA: "Kärsin rinnattomuudestani"

Silikonirinnat ottanut SAARA: "Kärsin rinnattomuudestani"
Laulajana ja näyttelijänä uraa luova Sara Forsberg, taiteilijanimeltään SAARA, ei ole kiinnostunut siitä mitä muut ajattelevat hänen kauneusleikkauksestaan.
Julkaistu 18.3.2016

Silikonit toivat onnea

”Laihdutin kokkikoululaisena 20 kiloa. Se auttoi minua löytämään itseni. Toisaalta mietin, kuka olen, kun en ole enää läski!

Yläasteella minulla oli huono itsetunto, jota koulukiusaaminen nakersi. Aloin laulaa vasta, kun pääsin eroon koulusta ja tajusin, että voin olla oma itseni.

Otin silikonirinnat 18-vuotiaana, sillä kärsin rinnattomuudestani. Päätin jakaa tiedon seuraajilleni, jotta he saisivat vertaistukea. En ymmärrä sitä, että kauneus­kirurgiasta vaietaan Holly­woodissa. Viestini on: tee sitä, mikä tekee sinut onnelliseksi. Minua ei kiinnosta, mitä muut ajattelevat operaatiostani. Olen onnellinen kehossani", Sara Forsberg eli SAARA kertoo.

Kuva: Sara Forsbergin Instagram-tili

Meikkaus on terapiaa

”Olen innostunut meikkaamisesta vasta viime aikoina. Se on kuin terapiaa!

Suurin osa rahoistani menee ruoan ohella kauneudenhoitotuotteisiin. Minulla on aina ollut hyvä iho, mutta olen myös hoitanut sitä hyvin. Suosikkituotteeni on Lancômen Advanced Génifique -seerumi. Kaverini ihmettelivät, kun aloin käyttää anti-age-tuotteita jo alle kaksikymppisenä. Uskon ennaltaehkäisyyn.

Värjäsin äskettäin hiukseni vaaleiksi. Olen aina halunnut olla blondi. Onneksi äitini ei silti antanut minun vaalentaa tukkaani nuorempana. Uusi hiusvärini on kerännyt paljon kehuja mutta myös ihmettelyä.”

Kuva: Sara Forsbergin Instagram-tili

Kommentoi »