Terve.fi

Seitsemän salaisuutta suutelemisesta

Seitsemän salaisuutta suutelemisesta
On hyvä, että tietää suutelemistekniikat. Suutelemiseen ja huuliin liittyy kuitenkin niin paljon muutakin.  Tässäpä siis olisikin seitsemän suutelemiseen liittyvää faktaa Cosmopolitanin mukaan.
Julkaistu: 12.2.2012

Tiesitkö nämä?.

1. Huulissa on tuhansia hermopäätteitä, toisin sanoen jopa 100 kertaa enemmän kuin sormenpäissä. Siksi pusuttelu tuntuu niin mukavalta.

2. 40 prosenttia miehistä vastasi Cosmon kyselyssä, että jo yksi kuuma ja pitkä suudelma saa miehen valmiiksi seksiä varten.

3. Jos mies suukottaa vain pikaisesti poskelle ennen lähtöä, se voi tarkoittaa, että hän varautunut tai tyytymätön suhteeseen.

4. Suuteluun saa uutta puhtia lantiolla. Jos suutelette, mutta kroppanne ovat kaukana toisistaan, ei suudelman teho ole kummoinen. Mutta jos lantiot ovat toisiaan vasten samalla kun suutelette, voi suudelma johtaa muuhunkin.

5. Jos mies suutelun aikana muuttuu hieman aggressiivisemmaksi, se on hänen tapansa kertoa, että hän haluaa sinunkin irroittelevan.

6. Miehet harrastavat eHarmony.comin kyselyn mukaan kaksi kertaa todennäköisemmin seksiä huonon suutelijan kanssa kuin nainen.

7. 54 prosenttia 18-24-vuotiaista naisista on Cosmon kyselyn mukaan suudellut saman sukupuolen edustajaa.

Lue lisää:

Kommentoi »