Treeni ja ravinto

Ruusukaalia, kanelia & pinjansiemeniä

Kokeile, miten kaneli maustaa ruusukaalin.

6.3.2015

RUUSUKAALIA, KANELIA JA PINJANSIEMENIÄ 

400 g             ruusukaalia1 tl                 suolaa1 l                  vettä2                    sipulia2                    valkosipulinkynttä½ tl                jauhettua kanelia                      suolaa ja pippuria maun mukaan2 rkl               oliiviöljyä1 prk              Alpro soya ruoanlaittovalmistetta2 rkl               pinjansiemeniä

  1. Leikkaa ruusukaaleista kanta pois. Viipaloi kukin ruusukaali neljään osaan. Keitä ne suolalla maustetussa vedessä viiden minuutin ajan. Valuta kuiviksi.
  2. Kuori ja paloittele sipulit pieneksi silpuksi. Paista sipuleita ja kanelia oliiviöljyssä kymmenen minuutin ajan välillä sekoittaen.
  3. Lisää joukkoon ruusukaalit ja Alpro soya ruoanlaittovalmiste. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna hautua miedolla lämmöllä 10 minuutin ajan.
  4. Paahda pinjansiemeniä 180-asteisessa uunissa seitsemän minuuttia tai kunnes ne ovat kullanruskeita.
  5. Ripottele pinjansiemenet ruusukaaliseoksen päälle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt