
Treeni ja ravinto
Ruusukaalia, kanelia & pinjansiemeniä
Kokeile, miten kaneli maustaa ruusukaalin.
RUUSUKAALIA, KANELIA JA PINJANSIEMENIÄ
400 g ruusukaalia1 tl suolaa1 l vettä2 sipulia2 valkosipulinkynttä½ tl jauhettua kanelia suolaa ja pippuria maun mukaan2 rkl oliiviöljyä1 prk Alpro soya ruoanlaittovalmistetta2 rkl pinjansiemeniä
- Leikkaa ruusukaaleista kanta pois. Viipaloi kukin ruusukaali neljään osaan. Keitä ne suolalla maustetussa vedessä viiden minuutin ajan. Valuta kuiviksi.
- Kuori ja paloittele sipulit pieneksi silpuksi. Paista sipuleita ja kanelia oliiviöljyssä kymmenen minuutin ajan välillä sekoittaen.
- Lisää joukkoon ruusukaalit ja Alpro soya ruoanlaittovalmiste. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna hautua miedolla lämmöllä 10 minuutin ajan.
- Paahda pinjansiemeniä 180-asteisessa uunissa seitsemän minuuttia tai kunnes ne ovat kullanruskeita.
- Ripottele pinjansiemenet ruusukaaliseoksen päälle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat