Treeni ja ravinto

Pinaatti-avokadopasta

Syksyn kiireisiin sopii nopeasti valmistuva pinaatti-avokadopasta.

6.9.2012

PINAATTI-AVOKADOPASTA

Neljälle henkilölle 

500 g  esimerkiksi fusilli- tai penne-pastaa2 pientä pussia  tuoretta pinaattia½ tl jauhettua muskottipähkinääsuolaa ja pippuria maun mukaan0,5 dl oliiviöljyä2 prk  soijaruoanlaittovalmistetta1 kypsä avokado1 sitruuna½ dl  pinjansiemeniä

 Keitä pasta paketin ohjeen mukaan.

  1. Kiehauta pinaatti ja mausteet isossa, laakeassa kasarissa parin minuutin ajan, jotta pinaatit pehmenevät aavistuksen. Lisää joukkoon Alpro ruoanlaittovalmiste.

  2. Kuori avokado ja poista sen kivi. Paloittele avokado ja lisää kasariin pastakastikkeen sekaan. Purista sitruunan mehu päälle. Poista mahdolliset sitruunansiemenet. Lisää vielä oliiviöljyä tuomaan lisää makua.

  3. Nosta pasta lautasille ja lusikoi pinaatti-avokadoseosta päälle.

  4. Viimeistele annos pinjansiemenillä.

Vinkki: lämmitä pinjansiemeniä vaikkapa pannulla pari minuuttia; lämpö tuo pinjansiementen luontaista kasvirasvaa pintaan ja  tekee niistä entistä herkullisempia. 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt