
Treeni ja ravinto
Pienet kasvispiiraat
Kasvispiiraissa maistuu raikas minttu.
Kuudelle, valmistusaika 35 min + paistamiseen 20 min
Taikina:
- 1 dl kaurahiutaleita
- 2–2 ½ dl ruisjauhoja
- ½ tl leivinjauhetta
- ½ tl suolaa
- ½ dl öljyä
- ½ dl vettä
Täyte:
- ½ prk (240 g/400 g) kikherneitä
- 1 dl täysjyväriisiä
- vettä
- ½ dl tuoretta minttua
- ½ tl suolaa
- ¼ tl mustapippuria
1. Keitä riisi paketin ohjeiden mukaan kypsäksi.
2. Valmista taikina sekoittamalla kaikki ainekset tasaiseksi massaksi. Jaa taikina kuuteen palaan. Ota paloista neljäsosa sivuun kansia varten.
3. Painele taikina metallisten tai silikonisten muffinivuokien pohjalle ja reunoille (syvyys noin 3 cm, leveys noin 8 cm).
4. Valmista täyte. Sekoita jäähtyneen riisin sekaan valutetut kikherneet.
5. Lisää tuoretta minttua ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.
6. Jaa täyte vuokiin ja kauli jäljelle jääneet palaset kansiksi.
7. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat