Treeni ja ravinto

Pienet kasvispiiraat

Kasvispiiraissa maistuu raikas minttu.

6.10.2015

Kuudelle, valmistusaika 35 min + paistamiseen 20 min

Taikina:

  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 2–2 ½ dl ruisjauhoja
  • ½ tl leivinjauhetta
  • ½ tl suolaa
  • ½ dl öljyä
  • ½ dl vettä

Täyte:

  • ½ prk (240 g/400 g) kikherneitä
  • 1 dl täysjyväriisiä
  • vettä
  • ½ dl tuoretta minttua
  • ½ tl suolaa
  • ¼ tl mustapippuria

1. Keitä riisi paketin ohjeiden mukaan kypsäksi. 

2. Valmista taikina sekoittamalla kaikki ainekset tasaiseksi massaksi. Jaa taikina kuuteen palaan. Ota paloista neljäsosa sivuun kansia varten. 

3. Painele taikina metallisten tai silikonisten muffinivuokien pohjalle ja reunoille (syvyys noin 3 cm, leveys noin 8 cm).

4. Valmista täyte. Sekoita jäähtyneen riisin sekaan valutetut kikherneet.

5. Lisää tuoretta minttua ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.

6. Jaa täyte vuokiin ja kauli jäljelle jääneet palaset kansiksi.

7. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt