Treeni ja ravinto

Pesto-kasvispasta

Tämä terveellinen pesto-kasvispasta valmistuu nopeasti ja helposti.

29.9.2015

Pesto-kasvispasta (4 annosta, valmistusaika 30 min)

Punainen pesto:

100 g aurinkokuivattuja tomaatteja1 dl auringonkukansiemeniä1 valkosipulinkynsi50 g parmesaanijuustoa1 dl oliiviöljyäsuolaa ja mustapippuria

Lisäksi: 

1 pieni kesäkurpitsa1 munakoiso1 punainen paprika1 sipuliöljyä paistamiseensuolaa ja mustapippuria400 g täysjyväpenneä

Päälle:

raejuustoa

1. Tee pesto. Laita tehosekoittimeen pieniksi paloitellut  tomaatit, siemenet, kuorittu  valkosipuli, parmesaanijuusto  ja oliiviöljy. Soseuta tahnaksi.  Mausta suolalla ja pippurilla.  Pesto saa olla paksua, mutta ohenna sitä tarvittaessa öljyllä. 

2. Viipaloi kesäkurpitsa ja munakoiso. Paloittele paprika, ota siemenet pois. Lohko sipulit.

3. Kypsennä kasviksia öljytyllä  pannulla 5–10 minuuttia.  Mausta suolalla ja pippurilla.

4. Lisää keitetty ja valutettu  pasta kypsien kasvisten joukkoon. Lisää vähän keitinvettä.

5. Lisää pestoa sen verran, että kastike on mehevää. Sekoita ja lisää päälle reilusti raejuustoa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt