Kauneus & Terveys

Hyvää oloa kovaan pakettiin - parhaat kirjalahjat 2019

Joululahjat vielä hankkimatta? Kas tässä pohdittavaa pääkopalle. Valitsimme viisi ihanaa kirjalahjaa, jotka haluat antaa ja saada.
Kuvat valmistajat

Michelle Obaman, Yhdysvaltojen edellisen ensimmäisen naisen, elämäkerta saa 19.11. jatkokseen tehtäväkirjan. 150 kysymystä ja sitaattia vievät pohtimaan omaa polkua ja sen merkitystä. Minun tarinani – Täytettävä kirja oman äänen löytämiseen (Otava 2019).

Meille tekisi hyvää piehtaroida metsässä esivanhempiemme tapaan. Luonnon mikrobit ja äärettömyys hoitavat terveyttä ja avartavat ymmärrystä. Kotoa metsään vie lumoava Suomalainen metsäkylpy (Gummerus 2019). 24 e.

Ilmastokriisi, talouden apeat näkymät ja mielensäpahoittajat somessa. Vaikka elämä olisi kunnossa, välillä voi masentaa. Mark Bensonin Kaikki menee päin H*lvettiä – Nurinkurinen kirja toivosta (Atena 2019) lohduttaa kummasti. 20,90 e.

Monipuolinen suolistomikrobisto suojelee sairauksilta – ja nyt oikein syöminen on entistä maukkaampaa! 80 reseptiä, ihanat kuvat ja kutkuttavaa tietoa tarjoilee Tara Junkerin ja Anna Sarmannon Syö Hyvä Mieli (Cozy Publishing 2019). 23 e.

Suomalaiset kiharapäät saivat oman oppaan. Curly Girl -kiharametodi suomalaisittain (Readme.fi 2019) avaa huippusuosittua menetelmää suomalaisten hiustyypin ja tuotteiden vinkkelistä. 33 e.

Katso muut suosittelemamme hyvinvointilahjat Kauneus & Terveys -lehden uusimmasta numerosta 15-16/2019!

Julkaistu: 3.12.2019
Kommentoi »