8 x ihana hajuvesi - voimatuoksu vuodelle 2020

MAINOS
8 x ihana hajuvesi - voimatuoksu vuodelle 2020
Aloita uusi vuosi uudella tuoksulla! Tuoksut jättävät vahvan muistijäljen, ja nyt on hyvä aika luoda uusia muistoja. Katso ja valitse omasi! Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.
Julkaistu 20.12.2019

Voimatuoksut vuoteen 2020

1. Lämmin, sensuelli kukkaistuoksu itsevarmalle naiselle

Yves Saint Laurentin Libre EdP on lämmin kukkaistuoksu, jossa yhdistyvät laventelin, appelsiininkukan ja vaniljan vivahteet. Voimakas, sensuelli tuoksu kääntää vastaantulijoiden päät ja pukee hyvin itsevarmaa naista.

2. Kiinnostava unisex-tuoksu hänelle, joka ei pelkää erottua

Byredon Bal d'Afrique EdP on 1920-luvun Pariisista ja afrikkalaisesta kulttuurista inspiroitunut tuoksu, jossa yhdistyvät neroli, samettikukka ja setripuu. Valitse Bal d'Afrique, kun haluat unisex-tuoksun, joka erottuu joukosta.

3. Iloinen, leikkisä laatutuoksu

Diorin JOY EdP on kevyt ja energinen kukkaistuoksu, joka sopii päivätuoksuksi kaikenikäisille. Ei ole liian voimakas päiväkäyttöönkään. Tuoksusta aistii sitrushedelmiä, ruusua, jasmiinia ja pehmeitä puuvivahteita.

4. Raikas tuoksu, joka sopii kaikkiin tilanteisiin

Cleanin Shower Fresh EdP jättää iholle nimensä mukaisen, suihkun raikkaan tuulahduksen. Kevyen kukkainen tuoksu virkistää ja sopii kaikkiin tilanteisiin aamusta iltaan. Loistovalinta heille, jotka eivät pidä perinteisistä hajuvesistä.

5. Intensiivinen kukkaistuoksu iltamenoihin

Viktor & Rolfin Flowerbomb Midnight EdP on täydellinen tuoksuvalinta tärkeille illallistreffeille. Jasmiinin ja myskin viettelevä yhdistelmä viimeistelee juhla-asun.

6. Moderni, itämainen tuoksu taiteelliselle naiselle

Guccin Guilty Pour Femme EdP on elegantti itämainen tuoksu, jossa on sitruksia, syreeniä ja patsulia. Moderni itämainen tuoksu sopii leikkisille ja luoville.

7. Elegantti tuoksu määrätietoiselle naiselle

Carolina Herreran Good Girl Légère EdP on raikkaampi versio alkuperäisestä Good Girlistä. Se käy sekä päivä- että iltakäyttöön ja pukee määrätietoista naista. Tuoksussa yhdistyvät jasmiini, tonkapapu ja puuvivahteet.

8. Viettelevä tuoksu kahvin ystävälle

Hugo Bossin The Scent Absolute For Her EdP on kiehtova tuoksu, jossa yhdistyvät vanilja, kahvi ja hunajoitu persikka. Lämpimän viettelevä tuoksu sopii erityisesti kahvin ystäville - mutta ihastuttaa kaikkia, jotka arvostavat pehmeitä aromeja.

Juttu sisältää mainoslinkkejä.

Mitä mainoslinkit oikein tarkoittavat? Lisätietoa mainoslinkeistä.

Kommentoi »