Terve.fi

Terve.fi:n mainoslinkkiartikkelit

Terve.fi:n mainoslinkkiartikkelit
Terve.fi julkaisee artikkeleita, joissa on mainoslinkkejä. Mitä kumppanuussisällöillä, affiliate-verkostoilla ja mainoslinkeillä tarkoitetaan?
Teksti
|
Kuvat
Julkaistu 10.6.2019

Terve.fi-sivustolla on puhtaasti journalistisen sisällön lisäksi niin sanottuja affiliate- eli kumppanuussisältöjä. Ne tunnistaa paitsi Mainos-tekstistä otsikon alla myös ingressin lopussa olevasta Artikkeli sisältää mainoslinkkejä -tekstistä.

Terve.fi -sivustolla on käytössä useita affiliate-kumppaniverkostoja. Niissä on monia myyjiä, eli verkkokauppoja. Kun päädyt Terve.fi-sivuston kautta ostoksille verkkokauppaan, verkkokauppa maksaa pienen korvauksen affiliate-verkostolle. Affiliate-verkosto taas maksaa pienen korvauksen Terve.fi-sivustolle. Sinun maksamaasi hintaan tämä ei vaikuta.

Kaikki kumppanuusartikkelien sisältö on Terve.fi:n valitsemaa. Kumppanuusartikkelien ero tavallisiin tuotepoimintoja sisältäviin juttuihin on se, että sivusto saa jutuissa olevien linkkien tuottamista ostoista pienen palkkion. Tästä syystä merkitsemme sisällöt mainoksiksi.

Teemme kumppanuussisältöjä, koska ne ovat meistä hyvä tapa palvella lukijoita. Jos näet sinua kiinnostavan tavaran tai palvelun, kumppanuusjutun linkistä pääset verkkokauppaan lukemaan siitä lisää tai ostamaan sen.

Haluamme, että toimintamme on läpinäkyvää. Mikäli jokin asia kumppanuussisällöissämme herättää kysymyksiä, ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen terve(a)a-lehdet.fi aiheella "Mainoslinkit".

Kommentoi »