Kauneus ja Terveys

Paranna rakkauselämääsi näillä 7 Feng Shui -vinkillä!

Paranna rakkauselämääsi näillä 7 Feng Shui -vinkillä!
Parempi seksielämä, syvempi yhteys välillänne ja enemmän aikaa yhdessä voivat kaikki olla sinun, jos noudatat näitä WebMD.com–sivuston vinkkejä siitä, kuinka Feng Shuita voi hyödyntää parisuhteessa.
Julkaistu: 25.6.2015

Jos haluat saada jonkun tietyn kiinnostumaan sinusta 

1. Nappaa punainen kynä

Feng Shuin mukaan mitä vahvemmin ja selkeämmin osaat määritellä mitä haluat elämässäsi tapahtuvan, sitä helpompi maailmankaikkeuden on toteuttaa toiveesi. Kirjoita punaisella musteella valkoiselle paperille lista ominaisuuksista, joita ihanteellisella kumppanillasi pitäisi olla.

Onko hän fiksu ja älykäs maailmanmatkaaja vai haluaako hän viettää kanssasi hiljaisia koti-iltoja katsellen elokuvia sohvalla? Kun unelmiesi kumppani näyttää hyvältä paperilla, laita listasi ja kuva kahdesta pionista pieneen hopeiseen laatikkoon, ja vie laatikko makuuhuoneesi parisuhdealueelle 49 päiväksi. Rakkauselämäsi alkaa kukoistaa nopeammin kuin osaat edes ajatella!

Jos haluat saada lapsen 

2. Keskity makuuhuoneeseen

Tee tilaa vauvallesi siivoamalla sekamelska sänkysi alta. Itämaisten kulttuurien mukaan vauvan sielu kiertelee sängyn ympärillä yrittäen päästä luoksesi, joten älä pyyhi tai imuroi pölyjä sängyn alta, jos yrität tulla raskaaksi. Unohda haikarat, Feng Shuissa elefantit ovat toiveita täyttäviä eläimiä.

Aseta kaksi puista elefanttia makuuhuoneen oven molemmille puolille ikään kuin ne olisivat kävelemässä huoneeseen. Ne johdattavat myös toiveesi saman oven läpi. Lopuksi, laita jotakin lapsenomaista, kuten lapsen kuva tai pehmolelu makuuhuoneen lapsialueelle houkutellaksesi oikeanlaista energiaa tukemaan raskaaksi  tulemistasi.

Jos haluat parantaa kommunikointia 

3. Ole kristallin kirkas

Jos miehet ovat Marsista ja naiset Venuksesta, ei ole ihmekään, että keskustelumme menevät ristiin. Feng Shuin mukaan harmoninen parisuhde syntyy vain silloin, kun pariskunnan välinen keskustelu on kristallin kirkasta. Etsi pieni kulhollinen keittämätöntä riisiä ja ripottele sen päälle merisuolaa.

Suolaa ja riisiä pidetään ylivoimaisina negatiivisen energian tukahduttajina. Aseta kolme kirkasta kristallia suolan päälle niin, että ne muodostavat kolmion, ja laita kulho sen jälkeen sänkysi alle 49 päiväksi. Se herättää positiivisia parisuhde-energioita sekä samanhenkisiä ja avoimia keskusteluja.

Jos haluat parantaa seksielämääsi 

4. Luo vähän höyryä

Haluat lämpöä, eikö? Sisusta makuuhuoneesi punaisella – väri liitetään Feng Shuissa tuleen – kuumentaaksesi tunnelmaa. Punaisten verhojen ripustaminen työntää syrjään lamaantuneen ja väljähtäneen energian, joka saattaa olla esteenä toimivalle seksielämälle.

Punaiset lakanat toimivat nopeana katalysaattorina kuumaan seksiin. Kokeile sitten tätä seksikästä Feng Shui –keinoa loihtiaksesi vietteleviä ja hikisiä öitä: sekoita kaksi tipaa ylang-ylang –eteeristä öljyä kulholliseen höyryävää vettä sekä hiero pari tippaa öljyä niskaasi tai tiputa sitä tyynyllesi. Tuo kulhollinen vettä tekee paljon muutakin kuin höyrystää ikkunasi! 

Jos haluat kohentaa kivikkoista parisuhdetta 

5. Hyödynnä peilejä

Tämä keino auttaa sinua palauttamaan suhteen rauhallisen ja rakastavan tilan. Etsi itsestäsi kuva, jossa hymyilet ja olet yksin ja liimaa kuva pienen, suorakulmaisen peilin taakse. Seuraavaksi liimaa kuva kumppanistasi samanlaisen peilin taaksi.

Ota vielä kaksi peiliä, ja liimaa ne yhteen takaosat vastakkain niin, että peilaavat sivut osoittavat ulospäin. Ota sitten kuvapeilit ja aseta ne vastakkain liimattujen peilien molemmin puolin. Keskellä olevat peilit toimivat sovittelijana. Kierrä sitten punaista nauhaa peilien ympärillä 99 kierrosta ja aseta paketti patjasi alle. Seitsemän päivän jälkeen, soita, tekstaa tai lähetä sähköpostia henkilölle, jonka kanssa haluat palata yhteen. Yllätyt lämpimästä ja tervetulleesta vastauksesta!

Jos haluat parantaa särkyneen sydämen 

6. Seuraa nenääsi

Eteerisiä appelsiiniöljyjä pidetään masennusta torjuvina ja tehokkaana tapana hoitaa ahdistusta. Öljyä käytetään tuomaan rauhallisuutta ja vakautta tunteelliseen tilanteeseen, johon kutsutaan tyyneyttä ja harmoniaa. Lisää 10 tippaa appelsiiniöljyä vedellä täytettyyn suihkupulloon ja suihkuta sitä ympärillesi päivittäin. Aloitat päiväsi isolla annoksella vitamiineja.

Muinaiset filosofiat ylistävät appelsiinien kuorien ansioita, sillä ne kuorivat pois ongelmat. Laita kylpyveteen yhdeksän appelsiinin kuoret ja kaksi kupillista Epsom-suolaa. Kylve 20 minuuttia. Huomaat, että innostus, optimismi ja toivo palaavat luoksesi.

Jos haluat lisää yhteistä aikaa: 

7. Anna lamppujen valaista tietäsi

Jos sinun ja kumppanisi on vaikea löytää yhteistä aikaa, kokeile tätä Feng Shui –neuvoa: aseta kaksi lamppua sängyn molemmille puolille. Kummankin osapuolen pitäisi sammuttaa lamppu samaan aikaan 27 yönä peräkkäin synnyttääkseen tasapainoa ja yhteenkuuluvuutta.

Jos on hankalaa muodostaa tällainen unirytmi, sanokaa edes hyvää yötä joka yö samaan aikaan, jotta muistatte, että parisuhteenne tarvitsee huolenpitoa joka päivä.

Kommentoi »