Hyvinvointi

Ovatko Salkkari-kyyneleesi aitoja, Johanna?

Helsinkiläinen Johanna Puhakka, 23, on Salatut elämät -sarjan viekas kaunotar. Kun roolihahmo itkee, Johanna itkee oikeasti.

Teksti Ulla Veirto
Kuvat A-lehdet, Jouni Harala
3.12.2016

OVATKO SALKKARI-KYYNELEESI AITOJA, JOHANNA PUHAKKA?

Kyllä. Roolihahmoni Alissa Nikkinen itki kohtauksessa, jossa oli Aki Nikkisen sairaalavuoteen vieressä. Valmistauduin itkemiseen koko päivän ennen kuvausta. Aki Nikkinen on pahisisäni, joka oli koomassa.

Jos joudun itkemään kuvauksissa, ajattelen surullisia asioita, keskityn ja viritän itseäni tunnelmaan. Kuvauksen jälkeen tuntuu surulliselta. Välillä on vaikea päästä siitä irti, vaikka tiedän tietysti, ettei tunnelman takana ole oikeasti surua. Kuvauksissa olisi vähän noloa, jos en pystyisikään itkemään ja joutuisin käyttämään tekokyyneleitä.

HAHMOSI ON VIEKAS JA TYLY. ONKO KIVAA OLLA TYLY?

On. Olen pahiksen tytär, itsepäinen ja kiero peluri. Nautin Salkkari-hahmostani! Hyvä, ettei tarvitse näytellä tylsää naapurintyttöä. Oikeassa elämässäni ei haluaisi olla Alissa Nikkisen ystävä.

KÄRSITKÖ TYLYN ROOLISTA OIKEASSA ELÄMÄSSÄSI?

En. Somessa seuraajat kommentoivat usein, että ’ai että sä oletkin ihan mukava ja rento tyyppi’. Minua ei Helsingissä kovinkaan usein pysäytetä kadulla. Jotkut lapset haluavat joskus yhteiskuvan.

ONKO TYÖ SALKKAREISSA RASKASTA?

Kuvaukset ovat 2-3 päivänä viikossa Helsingin Konalassa. Kuvauksissa on hauskaa. Olen ollut mukana melkein kaksi vuotta. Opettelen vuorosanat kotiläksynä, teen sen nopeasti rutiinilla. Välillä kuvauksissa sanoissa saa improvisoida, jos jokin sana tai ilmaisu tuntuu liian vieraalta.

Sarjalla on monta ohjaajaa. He ovat tosi erilaisia toimintatavoiltaan. Jos joku kuva näyttää huonolta, jotkut heistä sanovat hyvin suoraan: ”Pystyt parempaan, tehdään uusiksi” Olen tottunut.

Lue myös: Kannattaako lähteä tylsästä työpaikasta?

AIOTKO PYRKIÄ TEATTERIKORKEAKOULUUN?

Kyllä! Olen pyrkinyt Teatterikorkeakouluun kolme kertaa ja aion mennä pääsykokeisiin uudestaan. Olen ottanut käyttöön varasuunnitelman. Opiskelen viittomakielen tulkiksi. Jo koulussa meillä oli oma salakieli, se sai kiinnostumaan viittomista.

JOHANNA PUHAKAN HYVINVOINTIVINKIT

1. Juon joka aamu itse puristamaani mehua, jossa on omenaa, inkivääriä, mandariinia ja kiiviä. Olen innostunut inkivääristä, uskon, että se on terveellistä.

2. Käyn säännöllisesti Hydrafacial-kasvohoidossa.

3.  Pyrin siirtymään ihonhoidossa luonnonkosmetiikkaan, pidän Madaran tuotteista.

4.  Urheilen 4 kertaa viikossa. Tanssin dancehall reggaeta ja käyn ryhmäliikuntatunneilla sekä salilla.

5.  Juon paljon vettä.

Lue myös:

Salkkareiden Pinja Kanon: kauniiksi kasviksilla ja otsonoidulla öljyllä

Pamela Tola: “Älä rakenna ulkonäön varaan”

Minttu Virtanen-Räikkönen: “Kimi ottaisi luodin puolestani”

Diandra Flores ja iltapesun merkitys

Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi