Kauneus ja Terveys

Omenavartalo: pukeutumisvinkit juhliin!

Omenavartalo: pukeutumisvinkit juhliin!
Pitkähihainen mekko, kimonotakki ja nilkat paljastavat suorat housut sopivat täydellisesti pyöreän vartalon juhlapuvustoon. Poimi tästä pukeutumisvinkit juhliin.
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 21.12.2017

Pitkähihainen mekko on juhlapukeutujan paras kaveri

Valitse juhlamekoksi pitkähihainen malli: näin vältyt peittävämmän yläosan miettimiseltä ja asukokonaisuus pysyy selkeän yksinkertaisena. Trendikkäät frillahihat peittävät muhkuraiset käsivarret ja saavat käsivarsien linjan näyttämään sirommilta.

Suosi värivalinnassa selkeitä, syviä sävyjä, kuten mustaa, punaista, smagardinvihreää tai tummansinistä.

Muista pukea vartalonmyötäisen mekon alle muotoilevat alusvaatteet.

Punainen mekko on valmistettu kierrätetystä polyesteristä, 34,99 e, Lindex. Iltalaukku 39,95 e, Wallis, Zalando. Talina-korvakorut 24,95 e Sweet delux, Zalando. Mekko 275 e, Joseph Ribkoff. Avokkaat 99 e, & Other Stories.

Kimonojakku on nappivalinta O-vartalon juhliin

Yhtenäisellä housupuvulla luot vartaloa pidentävää efektiä. Pyri siis valitsemaan sekä ylä- että alaosa samasta värimaailmasta. Suosi yläosana kimonojakkua, joka imartelee parhaiten pyöreää vartaloa. Sen v-pääntie luo syvyysvaikutelmaa ja solmittavalla vyöllä sinulla on säätövaraa pukea vaate sopivan kurvikkaaksi.

Kokeile juhliin myös seuraavaa asuyhdistelmää: sähäkät housut ja musta mekko. Tiesithän, että nyt on muodikasta pukea mekko housujen päälle?

Muista, että housumallissa aavistuksen vajaamittainen lahje keventää kokonaisvaikutelmaa. Samalla paljastat jalkojen kapeimman kohdan eli nilkat. Teräväkärkiset avokkaat ovat juhlavat. Kun alaosana on housut, valitse teräväkärkiset avokkaat tukevilla koroilla. Tämä housu-kenkäyhdistelmä on oivallinen pukeutumisvinkki omenavartalolle.

Vadelmanpunainen laukku 25 e, H&M. Kimonojakku 40 e ja housut 40 e, Lindex. Mokkanahkaiset avokkaat 127,95 e, Högl, Zalando. Paitamekko 25 e, H&M.

Juhlavinkki: Siirrä painopiste alaosaan

Pyöreä vatsanseutu jää varjoon, kun juhla-asun painopiste on alaosassa. Unohda mustat tylsyyshameet ja anna näyttävien helmojen näkyä! Kun malli on aavistuksen kellotettu, se kaunistaa, ei pyöristä!

Muista: kun pukeudut näyttävään alaosaan, pue yläosaan simppeli yläosa.

Psst. Jos et halua sujauttaa paidan helmaa hameen vyötärön sisään, voit jättää sen huoletta hameen päälle. Näin peität vatsan kumpua.

Paita, 24,95 e, Second script curve, Zalando. Korvakorut 10 e, Lindex. Nahkakengät 150 e, Cos. Kuviollinen hame 69,95 e, Marks & Spencer. Pliseerattu hame 29,95 e, Zara.

Lue myös:

Kommentoi »