Kauneus & Terveys

Olli Lindholm pitää äitinsä kaltaisista naisista

Olli Lindholm pitää äitinsä kaltaisista naisista
Laulaja Olli Lindholm kertoi vuonna 2017 toivovansa, että nainen on tavallinen ja ahkera kuten hänen oma äitinsäkin on.

Mitä olet oppinut äidiltäsi, Olli Lindholm?

Sitkeyttä. En tee hullun hätiköityjä päätöksiä. Haluan olla täysin varma kaikesta etukäteen. Olen ollut sillä tavalla arka. Olisi voinut olla nopeampikin. Toisaalta eipä ole sitten tarvinnut katua pätkääkään.

Mitä sinun menestyksesi on antanut äidille?

Se on antanut paljon. Ihmiset puhuvat ja kyselevät minusta usein, ja äiti tykkää jutella. Mutta jos minusta on lehdissä jotakin kielteistä, myös siitä mennään sanomaan. Minusta ihan kaikkea ei tarvitsisi puhua vanhalle äidilleni. Äitini Helmi on 89-vuotias. 

Soitteleeko äiti sinulle?

Hän soittaa heti, kun jotakin kielteistä on ollut esillä. Häntä on loukannut paljon se, mitä minusta kirjoitetaan lehdissä. Kyllä se on riipaissut. Sanon, ettei kaikki pidä paikkansa.

Mitkä ovat äitisi tärkeimmät luonteenpiirteet?

Äiti on sitkeä, empaattinen ja ylihuolehtivainen. Hän on ollut ärsyttävyyksiin saakka ylihuolehtivainen. Ei enää tarvitsisi kysyä, onko minulla pitkät kalsarit jalassa.

Etsitkö naisistasi samoja piirteitä kuin äidistä?

Kyllä. Pidän tavallisista naisista. Pidän vakavista, työteliäistä ja ahkerista naisista niin kuin äitikin on. Kynsiä lakkaavat missityypit eivät kiinnosta yhtään. 

Olli Lindholm oli kevään 2017 Vain elämää -sarjan tähtiä. Legendaarisen porilaisen Yö-yhtyeen laulaja menestyi sittemmin sooloartistina ja tuli tunnetuksi myös The Voice of Finland -laulukilpailuohjelman tähtivalmentajana. Hän kuoli helmikuussa 2019.

Julkaistu: 12.5.2017
Kommentoi »