Kauneus

Nämä ovat talven hittikengät!

Unohda kömpelöt Uggit, sillä Timberlandit ovat tämän talven it-kengät. Katso vinkit, kuinka nuo sinapinruskeat nahkanilkkurit taipuvat eri asukokonaisuuksiin.

Teksti Satu Pakarinen
Kuvat valmistajat, Instagram
28.1.2016

Takavuosien klassikot, Timberlandit, voidaan huoletta kruunata tämän talven voittajaksi, sillä niin usein tuo kenkäpari on tavattu tyylibloggaajien ja muotivaikuttajien Instagram-kuvavirroissa. Suunnannäyttäjinä ovat toimineet myös suuren luokan tähdet, kuten Rihanna ja Cara Delevingne. He ovat adaptoineet kengät ympärivuotiseen käyttöön: talvella klassikkonilkkurit yhdistetään pillifarkkuihin tai löysiin boyfriendeihin, kesällä farkkusortseihin.

Eikä mikään ihme, että nahkanilkkurit näkyvät nyt katukuvassa, sillä Timberlandeissa on omaa rouheutta: ne ovat malliltaan perinteiset, mukavat jalassa ja ne on helppo yhdistää niin pitkään villakangastakkiin kuin vihreään parkaan. Perinteikkään nilkkurimallin juju onkin siinä, etteivät kengät hallitse asukokonaisuutta, vaan tyylin määrää takki- ja asustevalinnat.

Katso alta kolme erilaista asukokonaisuutta:

Kaulahuivi 9,95 e, Gina Tricot. Takki 89,95 e, Zara. Pipo 20 e, Topshop.com. Timberland-kengät 209,95 e, Zalando.fi. Laukku 535 e, Longchamp.

Jos Timberlandien väri tuntuu räikeältä, yhdistä kenkiin neutraaleja sävyjä, kuten mustaa, harmaata tai ruskeaa. Suloisella käsilaukulla viestität myös, että tyylisi on enemmän chic kuin päheän urbaani.

Parkatakki 49,95 e, Vero Moda. Mokkanahkalaukku 147 e, Maje.com. Farkut 45 e, Monki. Kaulahuivi 55 e, Cos. Pipo 35 e, Cos. Timberlandit 209,95 e, Zalando.fi.

Rentoon arkityyliin Timberlandit puetaan parka- tai toppatakin kanssa. Erityisesti tämän yhdistelmän kanssa mustat pillifarkut ovat tyylikkäin valinta alaosaksi. Pistä vielä päähän pirtsakka pipo ja olet niin pop.

Tekoturkis 229,95 e, Nelly.com. Huopahattu 38 e, Topshop.com. Kaulahuivi 17,95 e, Lindex. Pikkulaukku 229 e, Love Moschino, Stockmann.com. Nahkahansikkaat 29,95 e, KappAhl.com. Timberlandit 209,95 e, Zalando.fi.

Epätavallisen toimiva yhdistelmä: tekoturkis ja Timberlandit. Tämän astetta elegantimman yhdistelmän kanssa mustat pillifarkut toimivat sopivana sidosaineena rouheiden kenkien ja hienostelevan tekoturkiksen välillä. Huomaa, että päähineellä ja laukkumallilla muunnat helposti asukokonaisuuden ilmettä: Kun haluat hienostella, paina päähän lierihattu ja solauta olalle näyttävä pikkulaukku. Jos taas haluat tyylistä bobon, vaihda päähän hiippamyssy ja kanna käsivarsilla pelkistettyä nahkalaukkua.

Pääkuva: Instagram ja Instagram

Lue myös:

Hoidathan talvikenkiäsi oikein? Lue nämä 8 vinkkiä!

Takkiostoksille? Luen ensin nämä vinkit!

Pihistä tai panosta – näin pukeudut tyylikkäästi pakkassäällä

Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi