Kauneus & Terveys

Nämä ovat kosmetiikkabloggaajien vuoden suosikkituotteet

Maailman paras putsari, kiireisen aamun pelastaja ja loppuelämän ihonhoitosarja, listaavat bloggaajamme lempituotteitaan. Löydätkö itsellesi uuden suosikin?
Kuvat Jouni Harala, Milka Alanen

Bloggaaja Katja Kokon suosikit ovat luonnonkosmetiikkaa.

Tata Harperin Nourishing Oil Cleanser 59 e/125 ml ja Purifying Cleanser 56 e/125 ml

- Olen putsarifriikki. Tata Harperin puhdistustuotteet ovat maailman parhaita. Ihon puhdistus on rakkain kauneudenhoitorituaalini, Katja kertoo.

- Puhdistan kasvot ravitsevalla Nourishing Oil Cleanser puhdistusöljyllä ja huokosia supistavalla Purifying Cleanser -puhdistusvoiteella. Kaksoispuhdistus näillä tuotteilla on tehokas, mutta ei kuivata. Ihostani tulee kirkas, joustava ja pehmeä.

May Lindstromin The Blue Cocoon Beauty Balm 172 e/50 ml

Tämä on taivaallisimman tuoksuinen ja ihanan värinen kasvobalsami mitä tiedän. Se tekee ihosta säkenöivän, rauhoittaa stressinäppylöitä yhdessä yössä ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa.

Supermoodin Youth Glo Luxury Peel 39 e/75 ml

- Rakeeton ja mieto hedelmähappokuorinta, tekee ihosta todella heleän ja antaa kyytiä epäpuhtauksille. Se uudistaa ihoa ja tekee sen vastaanottavaisemmaksi muille vaikuttaville aineille.

- Kuorinta myös ylläpitää ihon pH-tasapainoa, jolloin ei ole niin altis erilaisille ongelmille, kuten aknelle. 

Kiireisten aamujen luottotuote

Ostolakossa-blogin Virve Väyrysen ihastuksiin kuuluu kaksi ruotsalaista tuotetta ja yksi ranskalainen klassikkomerkki.

Maria Nilan Dry Shampoo 12,80 e/250 ml

- Kiireisten aamujeni luottotuote, joka yhdistää hiuspuuterin ja kuivasampoon parhaat puolet. Se antaa hiuksille sopivasti rakennetta ja tuuheutta, mutta jättää hiuspohjan puhtaan ja raikkaan tuntuiseksi, Virve kehuu.

- Tämä on täydellinen kuivasampoo, jonka väritön koostumus ei tee hiuksia sameiksi, eikä tunnu liikaa hiuksissa.

Oriflamen The One Colour Unlimited Eyeshadow Stick 14 e/1,7 g, saatavana 6 sävyä

- Tästä en enää luopuisi. Voidemaisella luomiväripuikolla silmämeikki syntyy minuutissa! Väri levittyy kauniisti ja on helppo häivyttää.

- Silmämeikki kestää koko päivän siistinä. Voidemainen koostumus toimii loistavasti myös luomivärinpohjustuksessa.

Yves Saint Laurentin Couture Eye Primer 37 e/5,5 g, saatavana 2 sävyä

- Runsaspigmenttinen luomivärinpohjustaja häivyttää silmäluomien punoituksen, verisuonet sekä ihon epätasaisuuden. Silmämeikistä tulee kestävä, eikä luomiväri karkaa luomivakoon.

- Käytän tätä tuotetta usein myös yksinään, sillä peittävä pohjustaja huolittelee meikin sellaisenaan. Voidemainen koostumus muuttuu iholla puuterimaiseksi ja tasoittaa luomen pinnan. 

Loppuelämän ihonhoitosarja löytyi! 

Make Up by Riina blogin Riina Kyllönen uskoo löytäneensä kaikkien aikojen lempituotteensa.

Environin Advance Skin Therapy -ihonhoitosarja

Kauneushoitoloista saatava Environin AVST sarja sisältää runsaasti antioksidantteja sekä A ja C-vitamiineja, jotka uudistavat ja suojaavat ihoa. Raaka-aineiden pitoisuusmääriä kasvatetaan vähitellen. Näin iho ei ärsyynny tehokkaasta A-vitamiinista.

- Aloitin tämän tuotteiden käytön vasta syksyllä. Kokemuksieni perusteella voisin sanoa, että olen löytänyt loppuelämäni ihonhoitosarjan, Riina hehkuttaa.

Laura Mercierin Loose Setting Powder 38 e/11,3 g

Ilman tätä en enää pärjäisi. Irtopuuteri on pitkään ollut suosikkini, vaikka vaihdan kosmetiikka muuten aika paljon. Laura Mercierin tuotteita ei valitettavasti saa Suomesta, mutta tilaan niitä netistä.

Käytän irtopuuteria peiteaineen kiinnittämiseen silmänalusiholle. Koostumus on erityisen hyvä, koska antaa valoa silmien alle, eikä tuo juonteita esiin. Tuote sopii hyvin myös muun meikin viimeistelyyn.

Make Up For Everin Ultra HD Stick Foundation 45 e/125 g

- Tämä ihana tuote oli rakkautta ensikokeilulla. Puikkomeikkivoide on suunniteltu kestämään HD-kameroiden tarkka kuvanlaatu.

- MUFE:n kesällä lanseerattu meikkivoide on muuttanut meikkausrutiinini. Se on nopea levittää ja tekee ihosta luonnollisen virheettömän.

Julkaistu: 23.12.2015
Kommentoi »