Näillä naisilla on parhaimmat vartalot

Näillä naisilla on parhaimmat vartalot
Kauneus ja Terveys -lehden lukijat valitsivat maailman parhaimmat vartalot. Nämä urheilulliset naiset saivat eniten ääniä. Lue perustelut!
Julkaistu 17.5.2017

1. Joogaopettaja Kylli Kykk. Hänen luonnollisen naisellinen, sopusuhtainen mutta sopivan kurvikas vartalonsa huokuu hyvää oloa. Hänen kaunis mutta ei liian treenattu vartalonsa tuntuu sellaiselta, jonka moni voisi saavuttaa.

2. Miss Suomi Viivi Pumpanen. Hänellä on sopivasti lihaksikas, terveen ja hyvinvoivan näköinen vartalo. Viivi on hyvä esikuva nuorille.

3. Nyrkkeilijä Eva Wahlström. Hänen vartalonsa on urheilullisen voimakas, ja siksi hän näyttää terveelliseltä ja aidolta.

4. Näyttelijä Sofia Vegara. Hän on aikuinen nainen, jonka leveä lantio ja kapea vyötärö luovat kurvikkaan mutta sopusuhtaisen kokonaisuuden.

5. Tennisammattilainen Serena Williams. Hänen vartalonsa on kaunis ilman liiallista hoikkuutta. Hän on sporttinen ja kauniin muodokas.

6. Fitnesmalli ja liikuntayrittäjä Janni Hussi. Hänen kauniin ryhdikäs ja timmi keho on yhtä aikaa naisellinen ja lihaksikas.

7. Fitness-tähti Eevi Teittinen. Kuvauksellinen ja upean treenattu vartalo todistaa, että hän on pitänyt itsestään huolta.

8. Näyttelijä Halle Berry. Hänellä on kaunis iho ja hyvin hoidettu aikuisen naisen vartalo.

Lue myös:

1 kommentti