Terve.fi

Mitä isälle lahjaksi? 7 ideaa

Isänpäivä on täydellinen tilaisuus osoittaa syvimpiä tunteita ja arvostusta omalle isälle tai lastensa isälle. Kravatit ja lompakot ovat toki mukavia lahjoja, mutta eivät välttämättä kovin omaperäisiä. Yritä siis olla kekseliäs ja anna tänä vuonna lahja, mitä muistella vielä pitkään.

Tässä fathersdaycelebration.com- sivusto tarjoaa muutamia vinkkejä ja tapoja, miten isää voi muistaa tänä vuonna. Muista, että lahjaakin tärkeämpi asia on antaa isälle suuri ja lämmin halaus sekä kiittää häntä.

1. Trendikkäälle

Mikäli isä on tyylitietoinen ja trendikäs, loistava lahjaidea on ostaa vaikka tyylikkäät aurinkolasit. Hänellä voi jo olla yhdet, mutta toisetkin ovat hänelle varmasti mieleen. Myös uusi miesten tuoksu tai deodorantti on hyvä lahja.

2. Urheilulliselle

Urheilulliset isät arvostavat eniten lahjoja, jotka liittyvät heidän intohimoonsa. Lahjaksi sopii jokin, mikä liittyy juuri hänen erityiseen kiinnostuksen kohteeseensa. Golf- tai tennismaila on mukava yllätys. Mikäli isä pitää sisäpeleistä, shakki, uusi korttipakka, tikkataulu tai jokin lautapeli voi olla myös hyvä idea!

3. Lukutoukalle

Kirjojen parissa viihtyvälle isälle paras lahja on jokin hyvä kovakantinen kirja. Tämä lahja tosin vaatii hieman pohdintaa ja tietoa isän mausta. Isänpäivän kunniaksi kirjan aiheena voi olla vaikkapa jokin isän ja lapsen suhteeseen liittyvä tarina.

4. Teknologiaa rakastavalle

Teknologisista vempaimista innostuvalle isälle on tarjolla paljon hyviä lahjaideoita. Jos olet varannut lahjaa varten kunnon budjetin, osta isälle uusi tyylikäs puhelin tai iPod. Uusi kamera, videokamera, kannettava tai DVD-soitin ovat myös tällaiselle isälle mieluisia lahjoja. Edullisempia lahjaideoita voivat olla muun muassa uusi parranajokone, hierontalaite tai liikuntaväline.

5. Kodin puuhamiehelle

Remontti-Reiskalle hyvä lahjaidea on antaa hänelle vaikkapa uusi työkalusetti tai Sveitsin armeijan monikäyttöinen taskuveitsi tai kääntöveitsi. Halutessaan veitsen voi käydä kaiverruttamassa koruliikkeessä melko edullisesti.

6. Vaatteet ja asusteet

Vaatteet ovat tyypillinen, mutta aina arvostettu lahja. Tyylikäs t-paita, kauluspaita tai housut ovat hyviä lahjoja. Isälle voi antaa myös asusteita, kuten uuden vyön, työlaukun, kalvosinnapit tai kravatin.

7. Toimintaa koko perheelle

Hyvä idea on varata liput isän lempielokuvaan tai teatteriesitykseen, johon myös koko muu perhe osallistuu. Vaihtoehtoisesti voit antaa hänelle lempielokuvan DVD:nä tai jonkin elokuvasarjan pakettina.

Julkaistu: 11.11.2010
1 kommentti