Hyvinvointi

Milloin parisuhteessa on parasta seksiä?

Onko seksi parasta parisuhteen kiihkeän alkuhuuman aikana vai vasta vuosien kuluttua, kun osapuolet ovat oppineet tuntemaan toisensa kunnolla? Tuoreen selvityksen mukaan vaihtoehdoista jälkimmäinen on oikea vastaus.

29.6.2009 Terve.fi

3000 pitkässä parisuhteessa olleen brittiläisen mukaan todellakin seksi paranee vuosien myötä, ja kaikista parhaimmalta se tuntuu noin neljän vuoden yhdessäolon jälkeen. Selvityksen mukaan juuri tuona ajankohtana ihmiset uskaltavat päästää irti estoistaan.

Noin kaksi kolmasosaa vastaajista oli sitä mieltä, että parisuhde muuttuu sitä intiimimmäksi, mitä pidempään pari on ollut yhdessä. Monen vastaajan mielestä syynä seksin parantumiselle vuosien myötä johtuu turvallisuudentunteesta, jonka pitkä parisuhde takaa. Phillips intimate massagersin tekemästä selvityksestä uutisoi The Sun.

Lue lisää:

Virheitä, joita miehet tekevät seksin sarallaSattuuko seksi – lue vinkit ja nautit enemmän!Miksi ei haluta seksiä?Suomalainen ei hae apua seksittömään parisuhteeseen – tyytyy masturboimaanSeksiä raskausaikana – lue vinkit ja nauti!Onko seksi raskauden aikana turvallista?

Keskustele:

Kuinka usein harrastatte seksiä?Seksiä parisuhteessaSuhde pelaa täydellisesti – seksi eiSeksiä enemmän yksin vai kumppanin kanssa?Oletko mielestäsi hyvä sängyssä? Miksi?

Antti Voutilainen, toimittaja

Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi