Terve.fi

Mikä rauhoittaisi kaksosen?

Mikä rauhoittaisi kaksosen?
Rakkaushoroskooppi, kaksoset: Kaksonen (22.5.-22.6.). Rakkauselämässä ei ole haitaksi, jos kumppani osaa rauhoittaa kaksosen rauhattomat hermot vaikkapa hieronnalla tai hyvällä ruualla, vinkkaa Satu Ruotsalainen kirjassaan Parisuhdeastrologiaa (WSOY 2006).
Julkaistu: 21.11.2012

Tuuliviiri rauhaton.

Sellainenkin saattaa olla kaksonen (22.5.-22.6.). Rakkauselämässä ei ole haitaksi, jos kumppani osaa rauhoittaa kaksosen  rauhattomat hermot vaikkapa hieronnalla tai hyvällä ruualla, vinkkaa Satu Ruotsalainen kirjassaan Parisuhdeastrologiaa (WSOY 2006).

Toinen neuvo on, että jos kaksosen kumppanilla on paljon ystäviä, kannattaa viedä kaksonen tapaamaan heitä kaikkia. Seurallisena tyyppinä hän osaa arvostaa sosiaalisia kontakteja.

Kaksosmies innostuu jatkuvasta uuden kokemisesta, liikkumisesta ja keskusteluista, kertoo Horoskooppi.com-sivusto. Lemmenelämässään kaksosuros haluaa jakaa mielipiteitä, keskustella ja pohtia asioita. Hän saattaa olla ihmissuhdepeluri tai kukasta kukkaan hyppelehtijä, jossa on sitoutumisen kammoa.

Kaksosnainen taas saattaa vaikuttaa helpontuntuiselta, vaivattomalta naistyypiltä, ”jonka kanssa voisi luulla pystyvän leikittelemään”, tietää sama sivusto. Mutta ei: leikittelijä taitaakin olla kaksonen itse. Hän vaihtaa näkökulmaa notkeasti eikä ole jähmeä missään suhteessa. Hän ei jämäytä myöskään ihmissuhteitaan lokeroihin, mikä voi hämmentää. Voiko kaksosnaiseen luottaa, jos hän sitoutuu niin täysin omalla tavallaan?

Kaksosen taltuttaminen pysyvään suhteeseen voi olla kinkkinen juttu, kirjoittaa Ruotsalainen. Silti kaksonen antaa usein kaikkensa vain yhdelle sydämen valitulle, vaikka ystäviä on paljon. Ehkäpä mielitietyksi kaksoselle sopisi hyvin tunteellinen tyyppi, sillä Ruotsalaisen mukaan tunteellinen ihminen voisi herätellä kaksosen uinuvaa tunnemaailmaa.

Kaksosen piirteitä ovat muun muassa kriittisyys, kevytmielisyys, mielipiteiden vaihtuminen, seurallisuus, uteliaisuus, puheliaisuus, aktiivisuus ja hyvä sopeutumiskyky, listataan Ruotsalaisen kirjassa.

Tunnettuja kaksosia ovat esimerkiksi Saimi Hoyer, Natalie Portman ja Niina Backman, kertoo Annan rakkaushoroskooppi. Ruotsalaisen kirjan mukaan kaksosia ovat myös Marco Bjurström, Paula Koivuniemi ja Nicole Kidman.  

1 kommentti