Treeni ja ravinto

Maitohappobakteereilla vastustuskykyä

Vastustuskykyymme vaikuttavat monet tekijät. Monipuolinen ravinto, riittävä uni ja liikunta ovat sen perusta. Vastustuskykyymme voi vaikuttaa myös ravinnon kautta saatavilla terveysvaikutteisilla bakteereilla eli probiooteilla.

Teksti Valio
29.3.2010 Terve.fi

Probioottinen Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteeri (LGG) on tutkituinterveysvaikutteinen bakteeri.

Ruoansulatuskanavassa on satoja miljardeja bakteereja, jotkayhdessä estävät haitallisten bakteerien toimintaa ja lisääntymistä. Probiootittehostavat hyvien bakteerien taistelua epäedullisia bakteereja vastaan asettumallaosaksi ruoansulatuskanavan bakteeristoa ja vahvistavat näin vastustuskykyä.

Kuinka LGG vahvistaa vastustuskykyämme?

  1. LGG tasapainottaa bakteeristoa ja hillitsee haitallistenbakteerien toimintaa suolessa.
  2. LGG aktivoi elimistön omia puolustusmekanismejalisäämällä vasta-aineita taudinaiheuttajia vastaan. Suolistossa muodostuneetvasta-aineet leviävät myös hengitysteiden limakalvolle ja ympäri elimistöä vahvistaenvastustuskykyä kokonaisvaltaisesti.
  3. Haitalliset bakteerit, virukset ja erilaiset tulehdustaaiheuttavat yhdisteet voivat vaurioittaa suolen tiivistä seinämää. LGGvahvistaa suolen seinämää ja estää haitallisten bakteerien pääsyä kudoksiin.
  4. LGG vähentää haitallisten bakteerien määrää myösnenä-nielun limakalvolla. LGG tehostaa vastustuskykyä myös hengitysteissä.

Valio Gefilus® tuotteet sisältävät LGG maitohappobakteeria.

Tutustu Valio Gefilus® tuotteisiin

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt