
Treeni ja ravinto
Maitohappobakteereilla vastustuskykyä
Vastustuskykyymme vaikuttavat monet tekijät. Monipuolinen ravinto, riittävä uni ja liikunta ovat sen perusta. Vastustuskykyymme voi vaikuttaa myös ravinnon kautta saatavilla terveysvaikutteisilla bakteereilla eli probiooteilla.
Probioottinen Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteeri (LGG) on tutkituinterveysvaikutteinen bakteeri.
Ruoansulatuskanavassa on satoja miljardeja bakteereja, jotkayhdessä estävät haitallisten bakteerien toimintaa ja lisääntymistä. Probiootittehostavat hyvien bakteerien taistelua epäedullisia bakteereja vastaan asettumallaosaksi ruoansulatuskanavan bakteeristoa ja vahvistavat näin vastustuskykyä.
Kuinka LGG vahvistaa vastustuskykyämme?
- LGG tasapainottaa bakteeristoa ja hillitsee haitallistenbakteerien toimintaa suolessa.
- LGG aktivoi elimistön omia puolustusmekanismejalisäämällä vasta-aineita taudinaiheuttajia vastaan. Suolistossa muodostuneetvasta-aineet leviävät myös hengitysteiden limakalvolle ja ympäri elimistöä vahvistaenvastustuskykyä kokonaisvaltaisesti.
- Haitalliset bakteerit, virukset ja erilaiset tulehdustaaiheuttavat yhdisteet voivat vaurioittaa suolen tiivistä seinämää. LGGvahvistaa suolen seinämää ja estää haitallisten bakteerien pääsyä kudoksiin.
- LGG vähentää haitallisten bakteerien määrää myösnenä-nielun limakalvolla. LGG tehostaa vastustuskykyä myös hengitysteissä.
Valio Gefilus® tuotteet sisältävät LGG maitohappobakteeria.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
