Löydä paras halpa silmänympärysvoide!

Löydä paras halpa silmänympärysvoide!
Voiko edullinen voide kosteuttaa, silottaa ja vaalentaa silmänalusia? Testasimme 7 silmänympärysvoidetta, jotka löydät marketista.
Julkaistu 2.6.2017

CIENIN Q10 ANTI-WRINKLE EYE CREAM 2,90 e, Lidl

Lupaus: Vähentää ja ennaltaehkäisee ryppyjen syntymistä sekä elvyttää ja vahvistaa ihoa. Sisältää koentsyymi Q10:tä, hyaluronihappoa, E-vitamiinia ja kofeiinia.  

Kenelle: Kaikille ihotyypeille, erityisesti aikuiselle iholle. Hajusteeton.

Arvio: Paksuhko voide, joka imeytyy melko nopeasti. Muistuttaa tavallista perusvoidetta, joka jää hetkeksi pyörimään iholle valkoisena, kunnes imeytyy. Tekee ihosta kosteutetun ja pehmeän. Pakkauksen kärki on tarpeeksi kapea, jotta tuotetta ei tule puristettua kerralla liikaa. Tehokas kosteuttaja, eli silottaa silmänalusjuonteita.

ERISANIN UUDISTAVA SILMÄNYMPÄRYSVOIDE 6,60 e

Lupaus: Ravitsee ja rauhoittaa herkkää silmänympärysihoa. Vitamiinit A, E ja C edistävät ihon uusiutumista, parantavat sen kimmoisuutta sekä ehkäisevät ryppyjen ja juonteiden syntymistä.

Kenelle: Kaikille ihotyypeille, sopii herkälle iholle. Hajusteeton sekä allergia- ja astmaliiton hyväksymä.  

Arvio: Kevyt koostumus imeytyy ihoon heti. Tuntuu kivan viileältä. Tuotetta tulee tuubista helposti liikaa, sillä siinä ei ole pitkää ja kapeaa annostelukärkeä. Paras nuorille, sillä ei ravitse erityisesti pidemmässäkään käytössä.

L300:n INTENSIVE MOISTURE EYE CREAM 10,90 e

Lupaus: Hoitaa ja kosteuttaa kuivaa silmänympärysihoa. Kvinoauute häivyttää tummia silmänalusia ja vähentää väsymyksen merkkejä. Sisältää E-vitamiinia sekä kosteuttavia aineita, kuten karbamidia ja maitohappoa.

Kenelle: Kaikille ihotyypeille, mutta sopii erityisesti kuivalle iholle. Hajusteeton.

Arvio: Kevyt koostumus. Tuntuu mukavalta iholla. Imeytyminen kestää hetken. Iho jää kosteutetun tuntuiseksi. Tuntuu auttavan hyvin kuiviin silmänalusiini. Pakkauksen annostelukärki on sopivan kapea, jotta tuotetta ei tule kerralla liikaa. En huomaa muutosta tummissa silmänalusissa, mutta iho pysyy kosteutetun tuntuisena koko päivän. Hyvä!

L’ORÉAL PARIS’n TRIPLE ACTIVE HYDRATING CARE EYE 8 e

Lupaus: Kosteuttaa 24 tuntia, silottaa juonteita ja heleyttää. Sisältää E-vitamiinia.

Kenelle: Kaikille ihotyypeille.

Arvio: Hyvin kevyt koostumus. Levittäessä tuntuu hieman silikoniselta, eikä imeydy heti. Jättää ihon pehmeäksi. Testin ylellisin pakkaus. Avattava purkki vaatii, että voidetta osaa annostella riittävän vähän sormenpäällä. Miellyttävä perustuote.

LUMENEN VALO BRIGHT EYES EYE TREATMENT 20,90 e 

Lupaus: Heleyttävä ja korjaava silmänympärysvoide. Vähentää tummuutta ja turvotusta sekä silottaa ryppyjä. Lakka ja C-vitamiini kirkastavat ihoa ja kohottavat yläluomea.

Kenelle: Kaikille ihotyypeille. Hajusteeton.

Arvio: Kevyt, helposti levittyvä koostumus. Imeytyy saman tien ihoon ja tuntuu mukavan viilentävältä. Iho pysyy mukavan kosteutettuna pitkään. Sisältää kevyesti hohtavia pigmenttejä, mikä kirkastaa. Pumppupakkauksesta saa helposti juuri oikean määrän tuotetta. Yksi pumppauksellinen voidetta riittää molempiin silmiin. Ainoa miinus on hinta, joka on korkea verrattuna muihin markettivoiteisiin. Ihana ja testin paras!

NIVEAN CELLULAR PERFECT SKIN EYE ILLUMINATOR 15,90 e

Lupaus: Vähentää välittömästi tummia silmänympäryksiä ja varjoja silmien alla. Saa ihon näyttämään virkeämmältä. Vähentää ryppyjä ja juonteita säännöllisesti käytettynä. Sisältää sävyttäviä mikropigmenttejä.

Kenelle: Kaikille ihotyypeille, sopii herkälle iholle.

Arvio: Testin ainoa värillinen voide. Sekä koostumus että väri muistuttavat hieman kevyttä meikkivoidetta. Väripigmentit häivyttävät tummuutta ja varjoja silmien alla, kuten luvataan. Toimiva annostelija: silikonisen annostelunokan rei’istä voi puristaa juuri oikean määrän tuotetta. Häivyttää hyvin tummia silmänalusia. Loistava tuote  kesällä, jos et halua käyttää meikkiä! Testin toiseksi paras.

PIRKAN FACE Q10 SILMÄNYMPÄRYSVOIDE 3,90 e, K-kaupat, K-marketit ja Citymarketit

Lupaus: Q10 ja E-vitamiini ennaltaehkäisevät ihon vanhenemista ja vahvistavat solujen uusiutumista. Avokadoöljy ja allantoiini hoitavat ja pehmentävät ihoa. B5-vitamiini ja hyaluronihappo kosteuttavat ja rauhoittavat.

Kenelle: Kaikille ihotyypeille, erityisesti aikuiselle ja herkälle iholle. Hajusteeton.

Arvio: Paksuhko mutta miellyttävä voide. Imeytyy todella nopeasti. Iho tuntuu kosteutetulta ja pehmeältä. Tarpeeksi kapea suuosa annostelee tuotetta sopivan määrän. Testin paras hinta-laatusuhde!

Lue myös:

Kommentoi »