Löydä oma kulmatyylisi: 5 vinkkiä!

Löydä oma kulmatyylisi: 5 vinkkiä!
Oikeanmuotoiset ja -sävyiset kulmat tekevät ihmeitä kasvoille.
Julkaistu 22.6.2017

1. Katso tyveen.

Paras kulmaväri on hiustesi luonnollinen väri. Tarkista se tyvikasvusta!

2. Tummenna kaksi astetta, jos olet vaalea.

Vaaleahiuksisen kulmakarvat näyttävät luonnollisilta vielä noin kaksi astetta hiusten väriä tummempina.

3. Vaalenna kaksi astetta, jos olet tumma.

Tummahiuksisen kulmat eivät koskaan saisi olla hiuksia tummemmat. Parhaalta näyttävät pari astetta hiustenväriä vaaleammat kulmat. 

4. Sekoita omasi.

Muista, että luonnollisin kulmaväri löytyy paria sävyä sekoittamalla.

5. Älä ole turhan muodikas.

Kulmia ei kannata muotoilla väkisin muodikkaaseen malliin. Jos kulmasi ovat kovin harvat tai kapeat tai eivät kaarru luonnostaan siipimäisiksi, unohda trendit. Luonnollisen klassinen on aina kauniimpi valinta kuin luonnottoman trendikäs.

Paksulla Diorin Brow Chalk -kulmaliidulla meikkaat paksut ja tummat kulmat. Viimeistele kulmaharjalla, jottei lopputulos ole liian piirretty. 31,90 e.

Ohuella Cliniquen Superfine Liner for Brows -kynällä piirrät erittäin tarkan ja luonnollisen lopputuloksen. Sopii myös kolojen täyttämiseen. 23 e.

Jos kulmakarvoissasi ei ole pahoja aukkoja, Lancômen Sourcils Styler -kulmamaskara riittää. Saatavilla kaksi sävyä sekä väritön vaihtoehto. 27,50 e.

Kokeile kulmiin veden­kestävää luomiväriä! Levitä se kapealla siveltimellä. Joe Blascon Ultamatte Taupe -voide­luomiväri 43,20 e ja sivellin 22,20 e.

Väritön vaha viimeistelee kestävän kulmameikin. Nyxin Eyebrow Cake Powder -paletin väreillä saat joko luonnolliset tai näyttävät kulmat. 7,90 e.

Sekoita sopiva sävy paletin kolmesta väristä. YSL:n Couture Brow Palette All-In-One -kulmapalettiin kuuluvat myös pienet pinsetit. 55,50 e.

Lue myös:

Kommentoi »