Ota trendikäs kuultovoide meikkipussiisi!

Ota trendikäs kuultovoide meikkipussiisi!
Unohda voimakkaat varjostukset ja loihdi kasvoille heleää kuultoa. Katso vinkit ja täsmätuotteet!
23.8.2016

Valoa tuova meikki on tämän hetken kuumimpia trendejä. Kun tuote on omaa ihonsävyä vaaleampi, se kirkastaa ja virkistää ilmeen hetkessä.

Korostus- ja kuultotuotteita on tarjolla nyt paljon muun muassa voidemaisina ja nestemäisinä. Vältä diskopalloefekti valitsemalla maltillisesti helmiäistä sisältävä voidemainen tuote.

Näin sitä käytetään

Valitse viileälle ihonsävylle roosaan taittuva voide, lämpimälle persikkainen ja tummalle pronssinen. Samppanja imartelee kaikkia.

Valoa heijastavaa voidetta voi käyttää sellaisenaan tai meikkivoiteen päälle.

Levitä kuultovoidetta pieni määrä kohtiin, joita haluat korostaa. Häivytä rajat pehmeiksi huolellisesti sormin tai siveltimellä.

Liian paksu tai tarkkarajainen kerros kuultoa korostaa epätasaista ihoa liikaa.

Pikakasvojenkohotus on valmis, kun sipaiset voidetta poskipäiden korkeimpaan kohtaan. Kirkasta katse painelemalla hohtoa silmän sisänurkkiin.

Ylähuulen päälle levitetty kuulto huijaa huulet näyttämään täyteläisemmiltä.

Otsan keskikohtaan, nenänvarteen ja leukaan taputeltu hehku tuo kasvoille valoisuutta.

Jos haluat kauttaaltaan virkeämmän ilmeen, sekoita tippa voidetta meikkivoiteen sekaan.

Tarvittaessa kiinnitä hehku kuultavalla puuterilla. Mattapintainen koostumus himmentää heleyden.

Kokeile:

1. Iholle kauniisti sulautuva L´Oréal Parisin True Match Liquid Illuminator hohdevoide on koostumukseltaan miellyttävän kevyt. 11,90 e/30 ml. Saatavana kaksi sävyä. Kuvassa sävy 301C Icy Glow.

2. Kosteuttavaa glyseriiniä sisältävä IsaDoran Strobing Fluid Highlighter -korostusvoide häivyttää ihon pieniä virheitä. 21,50 e/35 ml. Saatavana kaksi eri sävyä. Kaupoissa syyskuussa 2016.

3. Riittoisaa Make Up Storen Strobe Glow -kuultonestettä voi käyttää kasvoille ja vartalolle antamaan hehkua. 37 e/25 ml, saatavana kaksi sävyä. Kuvassa sävy St. Tropez.

4. Kuulasta hohdetta iholle tuova RMS Beautyn Living Luminizer -valovoide on luonnonkosmetiikkaa. 41 e/4,82 g.

5. Näppärän kokoinen NYXin Born to Glow Liquid Illuminator kuultovoide sekoittuu hyvin meikkivoiteen joukkoon. 10,50 e/18 ml, saatavana kolme sävyä. Kuvassa sävy 01 Sunbeam.

Lähde: Glamour & InStyle

Lue myös:

Kommentoi »