Löydä ihonhoitotuotteet, joista voit pihistää

Löydä ihonhoitotuotteet, joista voit pihistää
Aina hinta ei ole laadun tae. Selvitimme, mitä ihonhoitotuotteita voit ostaa myös edullisina versioina.
Julkaistu 11.4.2018

Satasen kasvovoide ei ole aina parempi kuin 20 euron versio. Isoilla kosmetiikkafirmoilla on usein monen eri hintaluokan brändejä. Kallis tutkimustyö tehdään ensin luksustuotteita varten, mutta vuosien saatossa tietotaito siirtyy myös edullisempien merkkien käyttöön. Jos olet valmis odottamaan muutaman vuoden, lopulta pienikin budjetti riittää huipputuotteiden hankintaan.

Pihistä: puhdistusaine

Puhdistusaineessa tärkeintä on, että se sopii ihotyypillesi. Jos ihoa kiristää pesun jälkeen, on aika vaihtaa hellävaraisempaan tuotteeseen. Olennaista onkin tietää oma ihotyyppi.

Pihistä: seerumi

Korjaavat ja kosteuttavat seerumit pureutuvat niin syvälle ihoon kuin pinnalle levitettävät tuotteet ylipäänsä voivat.

Käytä seerumia säännöllisesti, niin hankintasi ei mene hukkaan. Koska seerumit ovat tiivistettyjä tehoaineita, edullisimpienkin tuotteiden hinnat liikkuvat muutamassa kymmenessä eurossa.

Panosta: kasvovesi

Vaikka kasvoveden käyttö voi tuntua turhalta läträykseltä, tuote on tärkeä. Kun kasvot on pesty­ emäksisellä puhdistus aineella, kasvovesi palauttaa ihon luontaisen pH:n.

Laadukkaaseen kasvoveteen on usein lisätty kasvivesiä ja kukkauutteita. Runsaasti luonnonaineksia sisältävää vettä voikin kutsua ihonhoitovedeksi.

Panosta: silmänympärysvoide

Ikä näkyy ensimmäiseksi herkässä silmän ympärys ihossa, joten kunnolliseen silmänympärys­voiteeseen kannattaa panostaa. Jos silmän alusilla on tapana turvota tai pussittaa, paras valinta on geeli tai hyvin ohut voide. Jos taas iho on silmien ympärillä kuiva, valitse täyteläinen voide.

Panosta: kosteusvoide

Valitse ihotyypillesi sopiva tuote. Kysy osto hetkellä neuvoa ammattitaitoiselta myyjältä tai kosmetologilta. Olennaista on, että iho saa tarvitsemansa kosteutuksen ja mahdolliset anti-age-tehoaineet.

Kommentoi »