Treeni ja ravinto

Lounaslaatikko

Valitse tähän lounaslaatikkoon vain tuoreimmat kasvikset!

20.10.2015

Lounaslaatikko (1 annos)

Kirsikkatomaatteja, kurkku- ja porkkanasuikaleita, hedelmiä, kuten kirsikoita, aprikooseja, viinirypäleitä tai omenalohkoja, minimozzarellaa, fetaa tai halloumijuustoa, pähkinöitä, kuten saksan-, maa- ja cashewpähkinöitä, rucolaa.

Marinoidut pavut

Papuja, öljyä, sitruuna­mehua, kuivattuja tai tuoreita yrttejä, suolaa ja pippuria

Kolmioleivät

2 siivua täysjyväpaahtoleipääpiparjuurimajoneesi

4 siivua kalkkunaleikettä

2 lehteä jääsalaattia

  1. Kokoa lounasboksi. Pese kirsikkatomaatit. Pese ja leikkaa kurkku suikaleiksi. Kuori porkkanat ja leikkaa suikaleiksi. Pese hedelmät ja paloittele­ tai jätä kokonaiseksi.
  2. Laita kaikki ainekset pieniin rasioi­hin. Rasiat voi laittaa vielä yhteen isoon rasiaan, jotta niitä on helppo kuljettaa mukana.
  3. Valuta ja huuhtele pavut. Sekoita­ papujen joukkoon marinadiainekset.
  4. Tee leivät. Levitä piparjuuri­majoneesia leiville. Laita väliin kalkkuna­leikettä ja salaattia. Paina kansi päälle ja leikkaa kolmioksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt