
Treeni ja ravinto
Lounaslaatikko
Valitse tähän lounaslaatikkoon vain tuoreimmat kasvikset!
Lounaslaatikko (1 annos)
Kirsikkatomaatteja, kurkku- ja porkkanasuikaleita, hedelmiä, kuten kirsikoita, aprikooseja, viinirypäleitä tai omenalohkoja, minimozzarellaa, fetaa tai halloumijuustoa, pähkinöitä, kuten saksan-, maa- ja cashewpähkinöitä, rucolaa.
Marinoidut pavut
Papuja, öljyä, sitruunamehua, kuivattuja tai tuoreita yrttejä, suolaa ja pippuria
Kolmioleivät
2 siivua täysjyväpaahtoleipääpiparjuurimajoneesi
4 siivua kalkkunaleikettä
2 lehteä jääsalaattia
- Kokoa lounasboksi. Pese kirsikkatomaatit. Pese ja leikkaa kurkku suikaleiksi. Kuori porkkanat ja leikkaa suikaleiksi. Pese hedelmät ja paloittele tai jätä kokonaiseksi.
- Laita kaikki ainekset pieniin rasioihin. Rasiat voi laittaa vielä yhteen isoon rasiaan, jotta niitä on helppo kuljettaa mukana.
- Valuta ja huuhtele pavut. Sekoita papujen joukkoon marinadiainekset.
- Tee leivät. Levitä piparjuurimajoneesia leiville. Laita väliin kalkkunaleikettä ja salaattia. Paina kansi päälle ja leikkaa kolmioksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat