Kauneus & Terveys

Lola Wallinkoski: "Naimisiin mennään liian helposti"


Rakastetun Lola Wallinkosken avioero tuli monelle täytenä yllätyksenä. Lue, miten Lola kertoi onnellisena elämästään ja perheestään Kauneudelle & Terveydelle puolitoista vuotta sitten.
Kuvat Marica Rosengård

Lola Wallinkoski, 37, jätti avioerohakemuksen toukokuussa. Rakastetun missin hakema ero kahden lapsensa isästä Jarkosta tuli monelle yllätyksenä.

Vielä puolitoista vuotta sitten antamassaan haastattelussa Lola kertoi nauttivansa yksinolosta ja arvostavansa perhettään yli kaiken.

- Yksinolo on ehdottoman tärkeää. Asumme yhdeksän kilometriä Turun keskustasta omakotitalossa, josta ei ole suoraa näköyhteyttä naapureihin. Päivällä lapset ovat koulussa ja mies töissä, oma juontajantyöni on iltapainotteista.

- Pidän hiljaisuudesta. Autoradioni hajosi pari vuotta sitten, eikä sitä ole korjattu. Ajaessa saan ajateltua kaikki asiani rauhassa, Lola kertoi lehdessämme.

- Perhe on ykkönen ja teen kaiken sen eteen. Työprojekteista on oltava hyötyä perheelle. Minulla on hyvä verkosto, joka on pakollinen tässä työssä.

- Äitini on omistautunut lapsenlapsilleen. Myös mieheni perhe hoitaa niin paljon kuin yrityksen pyörittämisen lomassa pystyy.

Lola kertoi tuolloin olevansa tyytyväinen parisuhteeseensa.- En voisi parempaa toivoa. Parisuhdetta pitää hoitaa ja vaalia. Mielestäni ihmiset lähtevät suhteeseen ja menevät naimisiin liian helposti. Kaikissa suhteissa on miinus- ja pluspuolensa, Lola sanoi.

Julkaistu: 22.6.2015