Lola Odusoga: "Rinnoistani kysytään aina"

Lola Odusoga: "Rinnoistani kysytään aina"
Lola Odusoga ihmettelee, mikseivät ihmiset tunnu pääsevän yli hänen vartalostaan.
Julkaistu 22.6.2015

Lola Odusoga esiintyi Kauneus ja Terveys -lehden muotijutussa vuonna 2014. Tunnettu muotikuvaaja Marica Rosengård teki tyylikkään kuvasarjan.

Lola kertoi hyvinvointinsa periaatteista:

"Vartaloani ja kasvojani kommentoidaan jatkuvasti. Kaikilla on mielipide siitä, miltä saisin näyttää. Kun otin silikonit, kansa jakautui kahtia: oliko se oikein vai väärin? Minulta kysytään rinnoistani aina! Ihmiset eivät tunnu pääsevän yli vartalostani.

Upea Lola esiintyi Kauneus ja Terveys -lehden muotikuvissa vuonna 2014.

Kauneuskirurgiaa kammoan ja toivon, etteivät nuoret tytöt lähtisi siihen helposti. Seurauksista ei tiedetä tarpeeksi, ja maailma on täynnä huonoja esimerkkejä. Minun naamaani ei koskaan laiteta mitään! Ei muuallekaan.

Terveys on vuosi vuodelta tärkeämpää. Selkäni on leikattu välilevyn pullistuman vuoksi. En halua enää uutta leikkausta ja maata 1,5 kuukautta. Keväänä 2013 selässä alkoi taas tuntua tavallista pahempaa kipua. Peruin vetämäni ryhmäliikuntatunnit, koska sitä työtä ei voi enkä halua tehdä puolella teholla. Olen ollut vähällä liikunnalla. Kun selkä on kunnossa, juoksen, kävelen ja käyn salilla.

Meikkaus on osa työtäni ja tuttua jo lapsuuden kilpatanssiharrastuksesta. Voin kulkea ilman meikkiä, minulle se ei ole pulma. En pysähtele meikki- ja hajuvesiosastoilla.

Hiukset olivat lapsuuteni iso ongelma. Miksei minulla ollut samanlaista tukkaa kuin muilla tytöillä? Nyt olen hyväksynyt itseni ja oppinut tuntemaan hiukseni. Aineet ovat entistä parempia ja suoristusrauta hyvä.

Kasvohoidossa en ole koskaan käynyt. En pidä siitä, että tuntemattomat koskettelevat kasvojani. Ehkä siksi, että työssäni vieraat ihmiset tulevat niin usein ”iholleni”. Toisaalta ei ole tarvinnut käydä hoidoissa. Ihoni on hyvä, mikä on puhtaasti geneettistä.

Vaatteet hankin fiiliksen ja tykkäämiseni mukaan. Olen muotitiedoton. Jenkeistä ostan paljon, käymme siellä 1–2 kertaa vuodessa. Suosikkimerkkini haluan pitää omana tietonani. Ostan lempituoksuani monta pulloa kerralla.

Hemmotteluun kuuluu hyvä ruoka. Olen kiinnostunut eri lihoista. Liha on olennaista, kaikki muu toissijaista lisuketta. Kaksi parasta lihaani: Keniassa maistoin impalaa, ja Suomessa olen syönyt hyppyantilooppia.

Nukun hyvin missä ja koska vain. Tarvitsen unta kuusi tuntia vuorokaudessa ja herään viiden kuuden aikaan aamulla.

Ystävät olen löytänyt vasta vanhemmiten. Minulla on paljon kavereita mutta vain 2–3 todella hyvää ystävää, jotka päästän lähimmäksi."

Lolan kuvat stailasi muotitoimittaja Liisa Kokko.
3 kommenttia