
Treeni ja ravinto
Lohi-panzanellasalaatti
Italialainen panzanellasalaatti kootaan leipäpaloista, kasviksista ja lohesta.
4 annosta, valmistusaika 30 min
- 400 g kirjolohta
- öljyä paistamiseen
- suolaa ja mustapippuria
- 1 valkosipulinkynsi
- ½ rapeaa maalaisleipää
- 800 g erilaisia tomaatteja
- 1 punasipuli
- 8 isoa kaprista
- 1 ruukku basilikaa
- ½ dl oliiviöljyä
- 2 rkl punaviinietikkaa
1. Nypi lohesta ruodot ja poista nahka. Leikkaa lohi neljään osaan. Paista öljytyllä pannulla noin 3–4 minuuttia per puoli. Mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa lohi pieniksi paloiksi.
2. Kuori valkosipulinkynsi, puolita ja pyöritä kynttä salaattikulhon reunoille ja pohjalle.
3. Lisää kulhoon kuutioitu maalaisleipä, tomaattilohkot, sipulirenkaat, halkaistut kaprikset ja basilikanlehdet.
4. Ripottele salaatin päälle oliiviöljyä ja etikkaa, sekoita varovasti. Anna maustua huoneenlämmössä.
5. Lado salaattia ja lohta purkkeihin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat