Hyvinvointi

Laura Voutilainen: "Kukoistan, koska kirjoitan aamuisin"

Laura Voutilaisen kukoistuksen lähteitä ovat musiikki, värit ja side kotiseutuun. Hänen pitää myös toisinaan antaa ajatusten vaeltaa paperille.

Teksti Ninni Sandelius
Kuvat Johanna Myllymäki
6.11.2018 Voi hyvin

Värien värähtelyä

Minulla on aina yksi väri, jota tarvitsen elämääni juuri sillä hetkellä. Liila on säännöllisin väliajoin suosikkini, mutta juuri nyt tarvitsen turkoosia. Keho ja mieli reagoivat väriin: on kyse värähtelystä, resonoinnista, joka tuntuu hyvältä.

Tajunnanvirtaa

Joskus vietän rauhallisen aamun aivan yksin. Teen itselleni hyvän aamiaisen. Sitten kirjoittelen ajatuksiani paperille – mitä vain mieleen juolahtaa. Levon ja unen jäljiltä mieli on avoinna ja puhdistunut, joten ajatuksissa voi päästä syvemmälle. Jos jokin miete toistuu monena päivänä, tiedän, että asialla on merkitystä ja sille pitää tehdä jotain.

Säveliä tunteille

Voimaannun siitä, että voin ilmaista itseäni äänen kautta ja luoda yhteyden yleisön ja itseni välille. Muiden musiikkia kuuntelen tarpeeseen. Tärkeintä on kappaleen herättämä tunnelma. Haen musiikista vastakaikua sydänsuruihin, riemun hetkiin tai kun jokin asia mietityttää.

Heinolan kutsu

Kaipaan usein Järvi-Suomen maisemiin, olenhan syntynyt Jyväskylässä ja asunut pitkään Heinolassa. Muutin Helsinkiin vuoden alussa. Siteeni Heinolaan on kuitenkin vahva, koska äitini ja ystäviäni asuu siellä. Tuntuu mukavalta pyöräillä tutussa, kotoisassa ympäristössä.

Luontaiset apurit

Käyn mielelläni luontaistuotekaupoissa ostoksilla. Minulle on suositeltu ubikinonia, omegaa ja karnosiinia, ja syön niitä säännöllisesti. Uskon, että ne auttavat lihasten palautumiseen.

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi