Kauneus ja Terveys

Kuohuviinihyytelö

Kuohuviinihyytelö
Tarjoa vieraille perinteisen kuohuviinilasillisen sijaan yllättävää kuohuviinihyytelöä!
Julkaistu: 29.9.2015

Gluteeniton ja laktoositon kuohuviinihyytelö (6-8 annosta, valmistusaika 15 min + hyytymisaika 2 tuntia)

1 dl tuoreita vadelmia4 liivatelehteä1 ½ dl vettä2 rkl sokeria4 dl prosecco-viiniä tai kuivaa kuohuviiniä

1. Täytä lasit tuoreilla vadelmilla.

2. Anna liivatelehtien liota kylmässä runsaassa vedessä 5 minuuttia. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois ja kaada päälle kiehahtanut ja hieman jäähtynyt vesi. Sekoita. 

3. Anna seoksen jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Kaada päälle kuohuviini ja sekoita hyvin. 

4. Jaa seos pieniin laseihin tai kulhoihin. Laita jääkaappiin hyytymään. 

Kommentoi »