Kopioi tyylivinkit talvipukeutumiseen muotiviikoilta

Kopioi tyylivinkit talvipukeutumiseen muotiviikoilta
Muotiviikot alkoivat jälleen New Yorkista, tällä kertaa hyisessä pakkassäässä. Inspiroidu muotiväen hulvattomasta tyylistä – kuka väitti, että talvipukeutumisen pitäisi olla tylsää?
Julkaistu 22.2.2016

Tätä näimme New Yorkin muotiviikoilla:

Värikkäät takit

Näytöksestä toiseen juoksevat muotialan vaikuttajat olivat päättäneet kuin yhdestä tuumin, että värikäs ja näyttävä takki on tämän hetken kuumin juttu. Ota mallia sateenkaariväreistä ja kaiva vaatekaapista se kaikkein räikein talvitakki. Kuorruta tyyli vielä värikkäillä asusteilla, ja johan kääntyvät päät!

Kuvat: Instagram ja Instagram. Muotibloggaajat Chiara Ferragni ja Natalie Suarez tietävät, että yksi näyttävä väripilkku riittää.

Kuvat: Instagram ja Instagram. Nämä tyylilyylit näyttävät mallia, kuinka pakkaskeleilläkin voi pukeutua tyylikkäästi.

Hauskat käsilaukut

Kun talvisäällä muu asu jää takin alle piiloon, keksii muotiväki irrotella asusteilla. New Yorkin muotiviikoilla nähtiinkin ennätysmäärä hauskoja ja värikkäitä laukkuja. Lienee viesti selvä, kuinka piristät perinteistä harmaa trenssi -tyyliäsi.

Kuvat: Instagram ja Instagram. Tämän hetken it-laukku saa näkyä isosti.

Kuvat: Instagram ja Instagram.

Näyttävät kengät

Värikkäiden laukkujen rinnalla huomiosta kilpailivat sekä matalat että korkeakorkoiset kengät, jotka vilahtivat katukuvassa harmaata asfalttia vasten. Trendikkäiden vajaamittaisten farkkujen ja culottes-housujen kanssa katse kiinnittyy tarkoituksenmukaisesti jalkineisiin, ja näin kenkien rinnalla myös sukat ovat tärkeässä roolissa.

Kuvat: Instagram ja Instagram. Mitä oudoimmatkin kengät näyttävät tyylikkäiltä, kun ne stailaa oikein.

Kuvat: Instagram ja Instagram. Kesäkengätkin voi suotta kaivaa esille, kun pukee alle paksut sukkahousut – katso vaikka!

Pääkuva: kuva 1, kuva 2 ja kuva3.

Lue myös:

Kommentoi »