Terve.fi

Kolme hyvää syytä miksi aamiaisesta saa elinvoimaa

Kolme hyvää syytä miksi aamiaisesta saa elinvoimaa
1. Ihmiset, jotka syövät aamiaisen säännöllisesti ovat yleensä terveempiä kuin ne, jotka eivät syö
Julkaistu 2.2.2011

Aamiainen voi tarjota sinulle monia tärkeitä ravintoaineita, joita elimistötarvitsee. On osoitettu, että heillä, jotka syövät aamiaista on tasapainoisempiruokavalio kuin niillä, jotka jättävät aamiaisen syömättä. Ihmiset, jotkasyövät aamiaista saavat todennäköisemmin saantisuosituksia vastaavat määrätrautaa, kalsiumia ja B-ryhmän vitamiineja kuin ne, jotka jättävät aamiaisenväliin.

2. Aamiainen voi auttaa pitämään kehonkunnossa

Ilman terveellistä aamiaista on vaikeaa noudattaa terveellistä ruokavaliota.Jos unohdat aamiaisen, olet paljon todennäköisemmin nälkäinen aamupäivällä,mikä saa sinut helposti nauttimaan välipalaa, joka sisältää runsaasti kaloreitaja rasvaa, mutta vähän ravintoaineita ja kuitua. Aikuisille tehty tutkimusosoittaa, että ihmiset, jotka syövät aamiaista ovat todennäköisesti lähempänäihannepainoaan kuin ne, jotka jättävät aamiaisen syömättä.

3. Terveellinen aamiainen voi olla myösnopea aamiainen

Tiesitkö, että lähes 50% meistäkäyttää aamiaisen valmistamiseen ja syömiseen kymmenen minuuttia, tai vähemmän?

Aamiaiseen kuluvan ajan ei tarvitse merkitä nousemista sängystäaikaisemmin. Vie vain muutaman minuutin kaataa soijajuomaa murojen joukkoon. Jossinulla ei todella ole aikaa syödä aamiaista ennen lähtöäsi, voit napata mukaasiterveellisen välipalan, kuten viljan tai mysliä sisältävän välipalapatukan,palan hedelmää, jogurttia tai hedelmä-smoothie’n.

Alpro soya ja elinvoima

Jos aamiaisen syöminen antaa elinvoimaa, syömällä paremmin aamiaisen pysytterveempänä. Maidon ja jogurtin tapaan nautittavat tuotteemme sisältävät kaikkisoijan hyvät ominaisuudet. Ne sisältävät luonnostaan vähän tyydyttyneitärasvoja eivätkä lainkaan keinotekoisia makeutusaineita ja värejä.

Aloita siis päiväsi Alpro soya ’lla. Alpro soya tavallinen tai hedelmäinen jogurtinkaltainentuote on herkullinen sellaisenaan tai tuoreiden hedelmien tai myslin kera.Alpro soya tuoresoijajuoma sopii täydellisesti aamiaismurojen kanssa!

5 hyvää aamiaisvinkkiä

  • Kulhollinen Alpro soya maustamatonta jogurtinkaltaistatuotetta
  • Sokeritonta mysliä, vadelmia ja mansikoita taipakastemarjoja, pähkinöitä, pellavansiemeniä ja hiukan kanelia ja päälle Alproosya tuoresoijajuomaa 
  • Pala ruisleipää ja Alpro soya vähärasvaista margariinia,päälle punaista paprikaa
  • Kuppi kahvia tai teetä
  • Mustikka smoothie (pellavansiemeniä, Alpro soya Tuoresoijajuomaaja pakstemustikoita sekoitetaan sauvasekoittimella)

Lisätietoja: www.alprosoya.fi.

ALPRO – YRITYSESITTELY

Alpro soya on pioneeri herkullisten soijatuotteiden ja –juomien kehittämisessä. Jo yli 30 vuoden ajan olemme tuottaneet ja myyneet terveellisempiä ja kestävää kehitystä tukevia maukkaita tuotteita, jotka pitävät sisällään soijapavun ainutlaatuiset ravintoaineet. Alpro soyan tarkoituksena on tuottaa jokaisen hyvinvointia tukien sekä maapalloa suojellen herkullisia ja luonnostaan terveellisiä kasviperäisiä tuotteita.

Kommentoi »