Kauneus

Kauraa, mantelia ja suolaa kasvokuorintaan

Johanna Koivu kokeili uutta sarjaa: Kasvovoide villisheavoista ja neitsytöljyistä. Puhdistukseen tea tree -öljyä ja ruusuvettä.

6.2.2016 Voi hyvin

Hyvän olon sävelet:

Viime viikolla ajauduin ikäänkuin sattumalta kivaan tilaisuuteen Facebookissa pyörineen kutsun ansiosta.

Espoon Suomenojalla sijaitseva uusi luomukosmetiikkaa, luonnonyrttejä ja reilun kaupan tuotteita tarjoava TwistBe juhli avajaisiaan ja ajelin kiinnostuneena paikan päälle. Ihastuin paikan fiilikseen ja siksi päätinkin jakaa kokemukseni täällä blogissani myös.

Päivän ohjelmaan kuului erilaisia maistiaisia, kiinnostavia luentoja ja tuotetarjouksia.

Tutustuin myös moniin kiinnostaviin kosmetiikkasarjoihin, joista en ole koskaan ennemmin kuullut. Yksi näistä oli vetävän näköinen tuoteperhe nimeltä S.W.Basics. Sarjan hauskana ideana on se, että raaka-aineita käytetään vain kolmesta viiteen per tuote.

Ainesosina on käytetty keittiöstä löytyviä luomuaineksia ja periaatteessa jokainen pystyisi tekemään vastaavanlaisia tuotteita myös itse kotona. Sarjan kasvovoide esimerkiksi sisältää villisheavoita, neitsytkookosöljyä ja neitsytoliiviöljyä.

Kuorinta-aineessa taas on kaurahiutaleita, mantelijauhoa, mineraalirikasta merisuolaa ja bonuksena hauska rakenne. Kasvojen puhdistusaine tuoksuu eksoottiselta, tuoksu on lähtöisin tea tree -öljyn ja ruusuveden yhdistelmästä.

Sarjan perustaja sai idean tälläiseen ns. ihon eliminaatiodiettiin hänen omista iho-ongelmistaan. Hän päätti yksinkertaistaa ihonhoitorutiiniaan ja poistaa kaikki ylimääräisiksi kokemansa raaka-aineet tuotteistaan.

Nämä tuotteet sopivatkin erityisen hyvin kiireisille ja simppeliä ihonhoitoa kaipaaville. Idea kuulostaa nerokkaalta!

Lisää ihonhoitoasiaa tulossa!

Julkaisen Sky-kosmetologi Maarit Leikosken vastauksia teidän esittämiin kysymyksiin täällä blogissani vielä helmikuun aikana. Siihen asti - voi hyvin! <3

Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi