
Treeni ja ravinto
Kasvismunakas
Tätä perusreseptiä on helppo muunnella jääkaapin sisällön mukaan.
2 annosta, valmistusaika 20 min
- 4 munaa
- 4 rkl maitoa tai vettä
- ½ tl suolaa
- 1 rkl öljyä tai voita paistamiseen
Väliin:
- 1 dl kirsikkatomaatteja
- 2 viipaletta aurinkokuivattuja tomaatteja
- 5 kalamataoliivia
- 1 rkl basilikaa
- 1 rkl lehtipersiljaa
- 1 rkl pinjansiemeniä
Lisäksi:
- ½ mozzarellapallo
- ½ avokado
1. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää maito tai vesi. Mausta suolalla.
2. Sulata voi pannulla ja anna vähän ruskistua. Kaada munamassa pannulle ja alenna lämpötilaa.
3. Vedä puulastalla munakasmassaa pohjaa pitkin reunoilta keskustaan päin. Laita kansi päälle ja anna hyytyä hetken ajan.
4. Kun pinta on hieman hyytynyt, lisää puolitetut tomaatit, oliivit, hienonnetut yrtit ja pinjansiemenet.
5. Liu’uta munakas varovasti lautaselle kaksinkerroin.
6. Tarjoa lisänä tuoretta mozzarellaa ja avokadosiivuja.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat