Treeni ja ravinto

Kasvismunakas

Tätä perusreseptiä on helppo muunnella jääkaapin sisällön mukaan.

6.10.2015

2 annosta, valmistusaika 20 min 

  • 4 munaa
  • 4 rkl maitoa tai vettä
  • ½ tl suolaa
  • 1 rkl öljyä tai voita paistamiseen

Väliin:

  • 1 dl kirsikkatomaatteja
  • 2 viipaletta aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 5 kalamataoliivia
  • 1 rkl basilikaa
  • 1 rkl lehtipersiljaa
  • 1 rkl pinjansiemeniä

Lisäksi:

  • ½ mozzarellapallo
  • ½ avokado

1. Vatkaa munien rakenne rikki.­ Lisää maito tai vesi. Mausta suolalla.

2. Sulata voi pannulla ja anna­ ­vähän ruskistua. Kaada ­muna­massa pannulle ja alenna lämpötilaa.

3. Vedä puulastalla munakasmassaa pohjaa pitkin reunoilta­ keskustaan päin. Laita kansi­ päälle ja anna hyytyä hetken ajan.

4. Kun pinta on hieman hyytynyt, lisää puolitetut tomaatit,­ oliivit, hienonnetut yrtit ja pinjan­siemenet.

5. Liu’uta munakas varovasti lautaselle kaksinkerroin.

6. Tarjoa lisänä tuoretta mozzarellaa ja avokadosiivuja.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt