Kasvata näyttävät ja kauniit kulmakarvat – 7 vinkkiä!

Kasvata näyttävät ja kauniit kulmakarvat – 7 vinkkiä!
Kulmakarvat kehystävät kasvoja, joten niiden ulkonäköön kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Nykyisen trendin mukaan ohuempaakin ohuemmat kulmakarvat ovat historiaa ja paksummat kulmakarvat valtaavat alaa.
Julkaistu 27.1.2016

Valitettavasti kaikille ei ole suotu tuuheita kulmakarvoja. Vaikka kulmasi olisivat luonnostaan ohuet tai olet itse nyppinyt ne liian kapeiksi, ei hätää – sinun ei tarvitse hylätä toivetta paksuista kulmakarvoista. Tuuheiden kulmakarvojen kasvattaminen saattaa olla vaikeaa, mutta nämä Women’s Health Magazinen vinkit auttavat pääsemään tavoitteeseesi.

1. Älä koske kulmakarvoihisi

Tämä voi kuulostaa itsestään selvältä: jos haluat kasvattaa kulmakarvojasi, älä nypi niitä. Se voi kuitenkin olla yllättävän vaikeaa, kun karvoja kasvaa ei-toivottuihin paikkoihin ja kulmat näyttävät epäsiisteiltä.

Parasta on kuitenkin piilottaa pinsetit ja antaa karvojen rehottaa muutaman kuukauden ajan. Ole kärsivällinen, sillä hyvät asiat vaativat aikaa.

2. Kuori iho kulmakarvojenkin alueelta

Kuorinnasta on hyötyä myös kulmakarvoille. Kokeile hieroa kulmakarvojen aluetta pehmeällä hammasharjalla, sillä se voi stimuloida karvojen kasvua.

3. Kokeile seerumia tai vitamiinia kulmakarvoihin

Markkinoilla on monenlaisia seerumeita, jotka auttavat karvoja kasvamaan ja myös nopeuttavat niiden kasvua. Seerumit sisältävät peptidejä, jotka tehostavat karvan kasvua karvatupessa. Voit kokeilla myös biotiinilisää, joka on karvankasvua stimuloiva vitamiini.

4. Kulmakynä käteen

Jos kasvatat kulmakarvojasi takaisin, sinulla saattaa olla joitakin kaljuja kohtia. Onneksi nämä kohdat voi helposti naamioida käyttämällä kulmakynää tai -väriä. Valitse kulmiisi sopiva väri tai kokeile tummempaa, jos haluat niiden erottuvan paremmin.

5. Kesytä kurittomat karvat

Karvoja kasvattaessa tilanne saattaa toisinaan olla hiukan epäsiisti. Tässä vaiheessa voit käyttää kulmakarvageeliä saadaksesi vallattomat karvat pysymään paikoillaan. Harjaa vain geeli kulmakarvojen yli, ja saat siistimmän lopputuloksen.

6. Peitä ei-toivotut karvat

Kulmakynällä ja -geelillä luot kulmillesi muodon. Sen ulkopuolella olevat karvat varmasti ärsyttävät, mutta älä silti nypi niitä! Peitä ne sen sijaan peitekynällä tai -voiteella. Parhaan tuloksen saat tuputtamalla – ei hieromalla – peitevärin paikoilleen.

7. Käy kosmetologilla

Kun olet saanut kasvatettua kulmakarvojasi riittävästi, käy muotoiluttamassa ne ammattilaisella. Pidä mielessä, että karvojen kasvattamisprosessi riippuu kulmakarvojesi tilasta – hyvin ohuilla ja liiaksi nypityillä karvoilla voi kestää kuukausia kasvaa takaisin, kun taas yksi paljas alue saattaa kasvaa takaisin viikoissa.

Kommentoi »