Kärsitkö stressistä tai onko sinun vaikea nukahtaa? Osallistu testiryhmään

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Vida
Kärsitkö stressistä tai onko sinun vaikea nukahtaa? Osallistu testiryhmään
Moni kärsii sekä stressistä että huonoista unista, jotka molemmat vaikuttavat yleisen jaksamisen lisäksi myös terveyteen. Liity testiryhmään, jos haluat testata, olisiko ashwagandha-kasvirohdoksesta apua sinulle.
Julkaistu: 22.9.2020

Stressi on nykypäivänä monelle tuttu seuralainen. Toisinaan kyse on lyhyestä jaksosta, jolloin stressillä on ihmiseen aktivoiva vaikutus. Tilan pitkittyminen tuo kuitenkin usein mukanaan ongelmia. Kun elämä tuntuu kaatuvan niskaan, voi olla hankala ylläpitää terveellisiä elämäntapoja.

Pitkäkestoisella stressillä onkin yhteys moniin terveysvaivoihin, kuten ahdistukseen, masennukseen ja painonnousuun. Stressi lisää myös diabeteksen sekä sydän- ja verisuonisaurauksien riskiä. Se voi myös laskea testosteroni- ja estrogeenitasoja.

Jotta stressiä pystyy purkamaan, on tunnistettava sen juurisyyt. Muuten asioihin on vaikea vaikuttaa niin, että apu olisi pitkäkestoista.

Kasvikunnan tuotteista apua stressiin?

Usein stressin purkaminen vaatii toimintatapojen muokkaamista ja kuormituksen vähentämistä. Apua voi hakea myös kasvirohdoksista, kuten ashwagandhasta. Uni auttaa tunnetusti palautumisessa, joten jo sen laadun parantuminen voi auttaa sietämään stressiä paremmin. Myös mielen rauhoittumisen menetelmät ovat oiva tuki stressipiikkien madaltamisessa.

Miten ashwagandha sitten toimii? Kasvi kuuluu adaptogeeneihin, jotka auttavat kehoa sopeutumaan muuttuviin olosuhteisiin. Ashwagandha alentaa stressihormoni kortisolia ja tasapainottaa kehoa. Se myös rentouttaa ja parantaa unta. Juuri nämä vaikutukset ovat enemmän kuin toivottuja pahimman stressijakson aikana.

Testiryhmän hakuaika on päättynyt!

Kommentoi »