
Treeni ja ravinto
Juustokuminalla maustettu kukkakaaliohratto
Onko juustokumina eli jeera sinulle tuttu mauste? Kokeile sitä kukkakaaliohrattoon.
JUUSTOKUMINALLA MAUSTETTU KUKKAKAALIOHRATTO
4 dl rikottuja ohrasuurimoita1 kpl sipulia, hienonnettuna2 kpl valkosipulinkynttä, murskattuna2 tl kuivattua timjamia (tuore käy myös toki)4 rkl oliivi- tai rypsiöljyän.1,5 l kasvislientä, kiehautettuna1 kpl kukkakaalia ohuesti viipaloituna1 pkt ruoanlaittovalmistetta/ruoanlaittokermaa2tl jauhettua (tai siemeniä) juustokuminaa, toiselta nimeltään jeeraa suolaa ja pippuria maun mukaan
- Freesaa sipuleita, timjamia ja juustokuminaa pannulla kunnes ne ovat pehmenneet, lisää rikotut ohrasuurimot ja kuuma kasvisliemi.
- Anna kiehua kunnes puolet nesteestä on imeytynyt ja lisää viipaloitu kukkakaali.
- Keitä vielä kunnes seos muistuttaa risottoa, eli tässä tapauksessa ohrattoa, ja kaada joukkoon ruoanlaittovalmiste. Kiehauta sekoitellen kunnes ohratto on mehevää ja ruokaisaa koostumukseltaan.
- Tarkista maku. Tarjoile heti!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat