Treeni ja ravinto

Juustokuminalla maustettu kukkakaaliohratto

Onko juustokumina eli jeera sinulle tuttu mauste? Kokeile sitä kukkakaaliohrattoon.

Kuvat Alpro
21.10.2012

JUUSTOKUMINALLA MAUSTETTU KUKKAKAALIOHRATTO 

4 dl                rikottuja ohrasuurimoita1 kpl               sipulia, hienonnettuna2 kpl               valkosipulinkynttä, murskattuna2 tl                 kuivattua timjamia (tuore käy myös toki)4 rkl                oliivi- tai rypsiöljyän.1,5 l             kasvislientä, kiehautettuna1 kpl               kukkakaalia ohuesti viipaloituna1 pkt              ruoanlaittovalmistetta/ruoanlaittokermaa2tl                  jauhettua (tai siemeniä) juustokuminaa, toiselta nimeltään jeeraa                      suolaa ja pippuria maun mukaan 

  1. Freesaa sipuleita, timjamia ja juustokuminaa pannulla kunnes ne ovat pehmenneet, lisää rikotut ohrasuurimot ja kuuma kasvisliemi. 
  2. Anna kiehua kunnes puolet nesteestä on imeytynyt ja lisää viipaloitu kukkakaali. 
  3. Keitä vielä kunnes seos muistuttaa risottoa, eli tässä tapauksessa ohrattoa, ja kaada joukkoon ruoanlaittovalmiste. Kiehauta sekoitellen kunnes ohratto on mehevää ja ruokaisaa koostumukseltaan. 
  4. Tarkista maku. Tarjoile heti!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt