
Treeni ja ravinto
Juuresgratiini
Voit korvata osan kermasta maidolla. Peitä gratiini tarvittaessa foliolla, ettei pinta tummu liikaa.
4–6 annosvuokaa tai yksi uunivuoallinen, valmistusaika 1 h 10 min
- 4 perunaa
- 1 pieni juuriselleri
- 4 porkkanaa
- 1 bataatti
- 1 sipuli
- 3 dl kermaa
- ½–1 tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 4 timjaminoksaa
- 1 ½–2 dl vahvanmakuista juustoraastetta
1. Kuori kaikki juurekset. Leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.
2. Mausta kerma suolalla, pippurilla ja timjamilla.
3. Lado juureksia vuorotellen voideltuun uunivuokaan. Kaada kerma päälle, ripottele pinnalle juustoraastetta.
4. Paista 200 asteessa noin tunti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat