Treeni ja ravinto

Juuresgratiini

Voit korvata osan kermasta maidolla. Peitä gratiini tarvittaessa foliolla, ettei pinta tummu liikaa.

6.10.2015

4–6 annosvuokaa tai yksi uunivuoallinen, valmistusaika 1 h 10 min

  • 4 perunaa
  • 1 pieni juuriselleri
  • 4 porkkanaa
  • 1 bataatti
  • 1 sipuli
  • 3 dl kermaa
  • ½–1 tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 4 timjaminoksaa
  • 1 ½–2 dl vahvanmakuista juustoraastetta

1. Kuori kaikki juurekset. Leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

2. Mausta kerma suolalla, pippurilla ja timjamilla.

3. Lado juureksia vuorotellen voideltuun uuni­vuokaan. Kaada kerma päälle, ripottele pinnalle juustoraastetta.

4. Paista 200 asteessa noin tunti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt