Kauneus

Jokanaisen kauneuskikat – top5

Löytyykö oikotie kauneuteen ihovoiteesta tai silikonista? Voisiko ”luomuna” sittenkin pärjätä jopa paremmin, jos vain hallitsee oikeat otteet? Me uskomme, että voi!

Teksti Suvi Peltola
Kuvat Thinkstock
25.6.2015

Kauneusalalla jokainen tuotemerkki vannoo, että juuri heidän valmistamansa tuotteet ovat kaikkien parhaita, tehokkaimpia ja laadukkaimpia. Tavanomaisten rasvapurkkien ja -purnukoiden rinnalle ovat viime aikoina yleistyneet myös erilaiset pistokset ja implantit, joiden niidenkin erinomaisuutta mainostetaan isosti.

Seuraavassa viisi kuuminta vinkkiä suoraan kauneusalan ammattilaisilta, joiden avulla kaikilla meillä maijameikiläisillä on mahdollisuus tuoda esille parhaat puolemme. Vinkit on koonnut Health.com.

1. Ryhtiä rintoihin! 

Ennen kuin edes harkitset silikoneja, marssi asiantuntevaan alusvaatekauppaan. Oikein kokoisilla rintaliiveillä on nimittäin ihmeitä tekevä vaikutus! Parhaat ovat liivit, jotka kohottavat rintoja ja tukevat niitä kohti toinen toisiaan. Kiinnitä siis erityisesti huomiota liivikankaaseen ja siihen, että kuppien väli ei ole turhan suuri.

Kesällä voi kokeilla myös heilauttaa hiukkasen puuterihuiskua dekolte’lla. Aurinko/korostuspuuterin avulla voit luoda illuusion terveistä ja terhakoista rinnoista. Muista kuitenkin kohtuus huiskutellessasi.

2. Korkeutta poskipäihin! 

- Nuoremmalta näyttämisen avain on korkeissa poskipäissä, sanoo meikkitaiteilija ja muun muassa elokuviin meikkauksia tekevä Julie Hewett.

Samoin kuin rintoihin, myös poskipäihin on mahdollista saada ryhtiä kotikonstein. Myös tässä auttaa aurinkopuuteri: sudi sitä varjostamaan poskipäitä posken kesiosaan.

Varsinainen poskipuna levitetään poskipäistä kohti ohimoita, lähes C-kirjaimen muotoisesti. Suuri suti on hyvä apuväline jauhemaisen puuterin levittämisessä, mutta oiva valinta on myös voidemainen puna. Taputa sitä muutama piste suoraan poskipäälle ja levitä sormin ja sopivalla sudilla.

3. Vatsa litteämmäksi! 

Liikunta on ykkösase vatsamakkaroita vastaan, rasvaimu taas vaihtoehdoista viimeinen. Niiden väliin asettuvat erilaiset ”silmänkääntötemput”, joilla kurvejaan voi kaunistella.

Eri värit luovat erilaisia illuusioita vartalon muodoista, samoin eripituiset ja eri tavoin istuvat vaatteet. Esimerkiksi leveä vyö asetettuna heti rintojen alle peittää näppärästi hiukkasen pömpöttävää vatsaa. Myös olkapäät napakasti muotoilevat jakut ovat hyviä, sillä ne saavat vyötärön vaikuttamaan ohuemmalta. Kesämekkojen sesongin alla kannattaa muistaa myös erilaiset muotoilevat alusvaatteet.

Mikä tärkeintä: muista kantaa itsesi ja vaatteesi ylväästi, hyvässä ryhdissä!

4. Silmät loistamaan! 

Vaikka silmäsi olisivat todellisuudessa pienet, saat ne näyttämään kummasti suuremmilta käyttämällä alaluomella lohen väristä kajaalia. Taputtele lisäksi alaripsien alle ja silmän sisänurkkaan valovoidetta. Muista häivyttää huolella!

Ehkä tärkein kikka, joilla varmistat itsellesi säihkysilmät, on ripsien taivuttaminen. Tee se aina ennen ripsivärin levitystä, myös siinä tapauksessa, vaikka ripsivärisi mainoslauseessa luvattaisiinkin maskaran koostumuksen taivuttavan ripsiä.

Äläkä tavuta vain yhdestä kohdasta! Taivuta ensin ripsien tyvi, sitten keskiosa ja lopuksi ripsien kärjet.

5. Huulet hehkumaan! 

Huulia pullistavissa huulipunissa saattaa olla ihoa ärsyttäviä aineisosia, botoxeista puhumattakaan.

Sen sijaan luonnollisen pulleat ja pussattavat huulet saat levittämällä valovoidetta ylähuulen yläpuolelle huulen keskikohdalle. Häivytä huolellisesti. Alahuulta saat paksummaksi lisäämällä nude-sävyistä huultenrajauskynää huulen keskikohtaan.

Huulipunista valitse itsellesi mieluisin väri, mutta muista lisätä sen päälle hiukkasen huulikiiltoa alahuulen keskiosaan. Se viimeistelee pulleat pusuhuulet!

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi