Kauneus & Terveys

Jenni Vartiainen: Menen kauppaan verkkareissa

Jenni Vartiainen: Menen kauppaan verkkareissa

Jenni Vartiainen käy kosmetologilla kuukausittain ja aloitti meikkaamisen alle 10-vuotiaana. Vain elämää -tähti menee ruokakauppaan rohkeasti verkkareissa.
Teksti Emmi Oksanen
Kuvat Jaakko Jaskari
Mainos

Mitkä ovat tärkeimmät hyvinvoinnin lähteesi?

Vesi, luonto ja ihmissuhteet. Juon vettä kolme litraa päivässä ja minun pitää päästä luontoon päivittäin. Koira vie metsälenkeille.

Läheiset ihmiset ja keskustelut heidän kanssaan ovat tosi tärkeitä. Minulla on viisi ystävää, joiden kanssa jaan kaiken. Yhteen heistä pidän yhteyttä päivittäin, muihin viikoittain.

Miten hoidat ihoasi?

Minulla on ollut aiemmin iho-ongelmia ja siksi puhdistan ihoani hyvin. Laitan päivittäin kasvonaamion ja käyn vakiokosmetologilla kerran kuukaudessa. Käytän kasvoille aurinkorasvaa melkein ympäri vuoden. Minulla on vaalea iho, joka ei juuri rusketu.

Miten meikkaat?

Arkena hyvin vähän. Laitan ripsiväriä. Keikoille haluan laittaa itseäni. Aloitin meikkaamisen alle 10-vuotiaana mummoni meikeillä. Tykkäsin tyttömäisistä jutuista jo silloin.

Lue myös: Pamela Tola: Älä rakenna itsetuntoa ulkonäön varaan

Voitko mennä kauppaan verkkareissa?

Voin, ja menen aina. Minulla on harmaat, tosi tylsät verkkarit.

Millaisia ulkonäköpaineita sinulla on?

Nuorempana minulla oli enemmän ulkonäköpaineita. Nykyään ajattelen, että olen tällainen kuin olen. Jos takana on keikkarundi, olen nukkunut kolme tuntia yössä ja aamulla on kuvaukset, mietin kyllä, näkyykö kiertue-elämä naamasta.

Lue myös:

Martina Aitolehden näkemys kauneudenhoidosta

Kärsiikö iho, jos treenaa meikattuna?

Anne Kukkohovi: Piikkimatto auttaa uneen

Diandra: Jos unohdan iltapesun, se kostautuu heti

Julkaistu: 6.10.2017