Helppoa ja nopeaa - Näin huijaat trendikkään long bobin

Helppoa ja nopeaa - Näin huijaat trendikkään long bobin
Pelottaako pitkien hiusten pätkäisy polkkamalliin? Kokeile tätä helppoa ja väliaikaista vaihtoehtoa!
Julkaistu 28.12.2015

Julkkiksilla, kuten Claire Danesilla ja Kerry Washingtonilla, on nähty viime aikoina paljon lyhyeksi huijattuja hiuksia.

Fendin muotinäytöksessä mallit astelivat lavalla samaan tapaan kuontalot leukaa hipoen, mutta takahuoneessa heidän hiuksensa muuttuivat taas käden käänteessä pitkiksi. 

Feikki-polkkatukka toimii parhaiten löyhästi kiharrettuihin hiuksiin, jotka eivät ole superpitkät – alaselkää hipovien hiusten kääriminen lyhyeksi saattaa käräyttää kärsivällisimmänkin hermot. 

Suloinen tekopolkka kiharretuissa hiuksissa. Lähde: Instagram

Ohjeet tekopolkan tekoon:

  1. Pohjusta hiukset suolasuihkeella, kuivashampoolla tai muulla tekstuuria antavalla hiustuotteella. 
  2. Tee reilu sivujakaus.
  3. Tupeeraa hiukset leukaan saakka, mutta jätä päällimmäiset hiukset sileiksi. Tupeeraus antaa lisää tuuheutta ja jotain, mihin pinnit voivat tarttua.
  4. Letitä hiusten latvat rennosti hartioihin saakka tai laita hiukset löysästi poninhännälle niin, että ponnari on suunnilleen samassa kohdassa. 
  5. Käännä letti tai poninhäntä sisäänpäin kohti niskaa ja kiinnitä se tukevasti pinneillä. Pinnien laittaminen X-muotoon auttaa hiuksia pysymään paikoillaan. 
  6. Viimeistele kampaus keskivahvuisella hiuslakalla. 
Lähde: Instagram

Kirjoittaja Mimi Kantele on estenomiopiskelija Laurea-ammattikorkeakoulusta. Hän suoritti harjoittelujaksonsa Kauneus ja Terveys -lehden toimituksessa.

Kommentoi »